Yritysleasing BMW

BMW:llä on pitkä historia moottorien, lentokoneiden ja moottoripyörien tuotannossa, ja 1960-luvulla se siirtyi e-segmentti- ja luksusautoihin. Siitä lähtien merkki on tullut tunnetuksi korkeasta laadusta ja suorituskyvystä. Tämä saksalainen valmistaja omistaa myös Mini- ja Rolls-Royce-tuotemerkit. BMW:n tuotevalikoima on laaja – valikoimasta löytyy niin hatchbackeja, sedaneita, farmareita, kompakteja crossovereita ja 7-paikkaisia maastoautoja kuin urheiluautoja, high-performance ajoneuvoja ja kaikkea siltä väliltä. Mitä ikinä etsitkään seuraavaan autoosi, BMW:ltä tulee löytymään kriteereihisi sopiva malli.

Ensimmäisenä on BMW:n kompakti 1-sarja, urheilullinen hatchback, jossa on joko kolme tai viisi ovea. 2-sarjassa on valikoima tyylejä, mukaan lukien kaksiovinen coupé, avoauto, pieni MPV (Active Tourer) ja seitsemänpaikkainen MPV (Gran Tourer). Ikisuositussa 3-sarjassa on myös useita erilaisia ​​malleja joista valita - Sedan, Touring (farmari) ja Gran Turismo (viisiovinen fastback).

Seuraavaksi tulee 4-sarja, jota on saatavana Coupé-, Gran Coupé (neljäovinen) ja avoautomallina. 5-sarja on suuri e-segmentin sedan, joka on saatavilla myös farmarina 5-sarjan Touringissa. 6-sarjan Gran Turismo taas on tyylikäs fastback sedan, jossa on tilaa koko perheelle. Jos etsit ylellisyyttä, tutustu 7-sarjan sedaniin – jonka mukana tulee myös pidempi akseliväli limusiinin kokoa varten - tai 8-sarjan Coupé-, avoauto- tai Gran Coupé -malliin. Nämä mallit tarjoavat ylellisen ja tyylikkään ajokokemuksen.

Myös BMW-maastoajoneuvoissa on uskomattoman paljon valinnanvaraa. Valikoimasta löytyy pieni X1, kompakti X2 ja X3, keskikokoinen X4 ja X5, ja suuri X5, X6 ja seitsemänpaikkainen X7. Jokainen malli tarjoaa BMW: n legendaarisen laadun yhdistettynä tyylikkääseen ulkoasuun ja mukavuuteen.  Mallit ovat ihanteellisia kaikissa maastoissa, olitpa sitten tutkimassa urbaania viidakkoa tai ajamassa syrjäisillä seuduilla

Ei aivan niin käytännöllinen, mutta varmasti hauskempi kaksipaikkainen Z4 soft top-malli saa kuljettajat innostumaan. Mutta jos toivot vielä lisätehoa, voit tilata laajan valikoiman BMW-autoja korkean suorituskyvyn ”M”-mallina, joka on tunnettu moottoriurheilussa.

BMW:llä on useita plug-in-hybridejä. 225xe Active Tourer on kompakti MPV, kun taas 330e Sedan on käytännöllinen valinta perheelle. 530e Sedan tarjoaa vähän enemmän tilaa, kun taas 745e on paras vaihtoehto ylellisissä e-segmentin sedaneissa. Asteikon urheilullisesta päästä löytyvistä, katseenvangitsevista i8 Coupé- ja i8 Roadster-mallista (avoauto) löytyy kaikki täysverisen urheiluauton ominaisuudet, mutta ne pienentävät polttoainelaskujasi ja ajopäästöjäsi.

Ja jos etsit 100 prosenttista sähköautoa, kannattaa tutustua i3-malliin, joka todella kuuluu omaan luokkaansa. Mallin muotoilu erottaa sinut joukosta, kun taas sen täysin sähköinen moottori varmistaa nollapäästöt.

BMW

BMW leasing tarjoukset

BMW 320e
BMW3
  • BMW
  • 3-sarja
320e xDrive Touring Charge Edition Aut
459 kk EI Sis ALV *
48 kk
10 000 km / vuosi

Valitse ajoneuvomerkki

Discover 2021 Release
Valitse ajoneuvomerkki

Prevent JS Alert

Tilaa syöte RSS - BMW