Yritysleasing Hyundai

Etelä-Koreassa toimiva Hyundai perustettiin vuonna 1967 ja se muodostaa yhdessä Kian kanssa Hyundai Motor -konsernin. Hyundai, yksi maailman suurimmista autonvalmistajista on tunnettu luotettavuudesta ja kohtuuhintaisuudesta. Hyundailla on viiden vuoden rajoittamaton kilometritakuu kaikissa automalleissaan, joten sinä voit rauhallisin mielin keskittyä ajamiseen.

Olipa elämäntyyli ja budjetti mikä tahansa, Hyundain laajasta valikoimasta löytyy varmasti sinulle sopiva malli. Valikoimassa on erilaisia hatchbackeja, i10:n neljäovisesta supermini-autosta i20:n pieneen, perheelle sopivaan hatchback-malliin, ja keskikokoiseen i30-perheautoon, jota on saatavana hatchback-, Estate (Tourer)- ja Coupé-versioina (Fastback). I40 on vielä tilavampi malli ja se voidaan tilata joko sedan- tai farmarimallina (Tourer).

Ympäristöystävälliselle kuljettajalle löytyy useita malleja, joissa huipputeknologia yhdistyy pieniin tai jopa nollapäästöihin. IONIQ on uudenlainen, perheelle sopiva sedan-malli, jossa on mahdollisuus itselatautuvaan hybridiin, kytkettävään hybridiin tai 100 prosenttiseen sähköön. Palkintoja voittanut NEXO vetypolttokenno-maastoauto taas on nollapäästöinen, tilaa, tyyliä ja käytännöllisyyttä unohtamatta.

Niille, jotka tarvitsevat hieman enemmän tilaa, Hyundai tarjoaa laajan valikoiman maastoautoja, crossovereita ja henkilöautoja. KONA on näistä pienin malli, ja siinä on vaihtoehtoina kaksi- tai neliveto. KONAssa on myös tarjolla sähköinen versio. Seuraavana suuruusluokassa tulee kompakti Tucson-maastoauto, kun taas Sante Fe 4x4-auto sopii suuremmallekin perheelle - Sante Fe:n standardi on seitsemän paikkaa. I800-malli on suurin ajoneuvo Hyundain tallissa. Autossa yhdistyy käytännöllisyys ja mukavuus: siihen mahtuu jopa kahdeksan ihmistä ja heidän matkalaukkunsa. Hyundain N-alamerkin mallit ovat high performance: ajoradalla syntyneet ja ajamisen huvia varten suunnitellut i30-hatchback ja Coupé,sekä Tucson ovat kaikki saatavana urheilullisina N-versioina.

Hyundai

Hyundai leasing tarjoukset

Hyundai Kona
Kona1
  • Hyundai
  • Kona
1.6 HEV 141 Comfort
329 kk EI Sis ALV *
48 kk
10 000 km / vuosi

Valitse ajoneuvomerkki

Discover 2021 Release
Valitse ajoneuvomerkki

Prevent JS Alert

Tilaa syöte RSS - Hyundai