Lue lisää Arvalin toimista koronaviruspandemian aikana täältä

Yritysleasing Kia

KIA on osa Etelä-Korean Hyundai-konsernia ja saapui Suomeen vuonna 1991. Kia on tunnettu käytännöllisistä ja kohtuuhintaisista autoista, joilla on seitsemän vuoden takuu. Kia on kuitenkin pyrkinyt viime vuosina siirtymään budjettivalmistajasta premium-valmistajaksi. Kia tarjoaa laajan ajoneuvovalikoiman, kaupunkiautoista aina suuriin maastoautoihin saakka, ja se tarjoaa sopivan mallin jokaiseen elämäntapaan ja budjettiin.

Kialla on laaja valikoima hatchbackeja - ketterästä Picanto-kaupunkiautosta ja hiukan isommasta Rio supermini -sarjasta mini-MPV Vengaan, joka tarjoaa hieman enemmän tilaa. Keskikokoinen Ceed-hatchback on yksi valikoiman suosituimmista ajoneuvoista, ja se on saatavilla myös farmarina (Ceed Sportswagon). Tyylikäs ProCeed-farmari taas todistaa, että sinun on todella mahdollista saada kaikki: coupén tyylikkyys, urheilullinen käsittely ja valtava määrä matkatavaratilaa. Optima on käytännöllinen neljäovinen sedan, joka on saatavilla myös farmarina (Sportswagon) niille, jotka tarvitsevat enemmän tilaa. Stinger on Kian e- segmentin sedan, jossa yhdistyvät perheauton käytännöllisyys ja erottuva coupé-tyyli.

Jos etsit maastoautoa, Kialta löytyy sinulle vaihtoehtoja. Stonic on Kian näyttävä, pieni kaupunki-crossover, kun taas erittäin suositussa Sportagessa yhdistyvät tila, monipuolisuus, käytännöllisyys ja sulava muotoilu. Suuri Sorento -maastoauto tarjoaa älykkään nelipyöräkäytön ja seitsemän istuinta. Ympäristöystävällisempi vaihtoehto, tyylikäs Niro-kompakti crossover on saatavana plug-in- tai itse latautuvana hybridinä, ja siitä on jopa täysin sähköinen, nollapäästöinen versio. Sportage-mallissa yhdistyvät perinteinen moottori pienellä akulla, joka lisää moottorin seisokkeja ja johtaa siten pienempiin päästöihin.

Kia

Kia leasing tarjoukset

Valitse ajoneuvomerkki

Discover 2021 Release
Valitse ajoneuvomerkki

Prevent JS Alert

Tilaa syöte RSS - Kia