Yritysleasing Kia

KIA on osa Etelä-Korean Hyundai-konsernia ja saapui Suomeen vuonna 1991. Kia on tunnettu käytännöllisistä ja kohtuuhintaisista autoista, joilla on seitsemän vuoden takuu. Kia on kuitenkin pyrkinyt viime vuosina siirtymään budjettivalmistajasta premium-valmistajaksi. Kia tarjoaa laajan ajoneuvovalikoiman, kaupunkiautoista aina suuriin maastoautoihin saakka, ja se tarjoaa sopivan mallin jokaiseen elämäntapaan ja budjettiin.

Kialla on laaja valikoima hatchbackeja - ketterästä Picanto-kaupunkiautosta ja hiukan isommasta Rio supermini -sarjasta mini-MPV Vengaan, joka tarjoaa hieman enemmän tilaa. Keskikokoinen Ceed-hatchback on yksi valikoiman suosituimmista ajoneuvoista, ja se on saatavilla myös farmarina (Ceed Sportswagon). Tyylikäs ProCeed-farmari taas todistaa, että sinun on todella mahdollista saada kaikki: coupén tyylikkyys, urheilullinen käsittely ja valtava määrä matkatavaratilaa. Optima on käytännöllinen neljäovinen sedan, joka on saatavilla myös farmarina (Sportswagon) niille, jotka tarvitsevat enemmän tilaa. Stinger on Kian e- segmentin sedan, jossa yhdistyvät perheauton käytännöllisyys ja erottuva coupé-tyyli.

Jos etsit maastoautoa, Kialta löytyy sinulle vaihtoehtoja. Stonic on Kian näyttävä, pieni kaupunki-crossover, kun taas erittäin suositussa Sportagessa yhdistyvät tila, monipuolisuus, käytännöllisyys ja sulava muotoilu. Suuri Sorento -maastoauto tarjoaa älykkään nelipyöräkäytön ja seitsemän istuinta. Ympäristöystävällisempi vaihtoehto, tyylikäs Niro-kompakti crossover on saatavana plug-in- tai itse latautuvana hybridinä, ja siitä on jopa täysin sähköinen, nollapäästöinen versio. Sportage-mallissa yhdistyvät perinteinen moottori pienellä akulla, joka lisää moottorin seisokkeja ja johtaa siten pienempiin päästöihin.

Kia

Valitse ajoneuvomerkki

Discover 2021 Release
Valitse ajoneuvomerkki

Prevent JS Alert

Tilaa syöte RSS - Kia