Home > Yritysleasing | ajoneuvon huoltoleasing > Brand > Mercedes-Benz

Yritysleasing Mercedes-Benz

Mercedes-Benz on tunnettu autoista ja kuorma-autoista, joissa laadukas tekniikka yhdistyy ylellisyyteen. Mercedes-Benz on vakiinnuttanut asemansa yhtenä maailman suurimmista ja menestyneimmistä autovalmistajista, valikoiman koostuessa käytännöllisistä hatchbackeista, sedaneista ja farmareista, sekä vaikuttavasta määrästä katumaastureja ja urheiluautoja. Jos etsit hatchback-mallia, voit valita premium A-Class viisiovisen tai B-Class-mallin, joka tarjoaa MPV-tyylinsä vuoksi hieman enemmän tilaa.

Mercedez-Benzillä on laaja valikoima sedaneita, jotka vaihtelevat pienikokoisesta A-luokasta suosittuun C-luokkaan, ja e-segmentin E-luokasta suureen, ylelliseen S-luokkaan. Mercedes-Maybach S-luokka vie e-segmentin sedanin täysin uudelle tasolle yhdistämällä limusiinin mittasuhteet ylellisyyteen. Niille, jotka etsivät hieman enemmän tilaa, CLA Shooting Brake on kompakti farmari tyylikkäällä ulkonäöllä, kun taas C-Class farmari tarjoaa enemmän tilaa perheelle. Erottuva E-Class on suurin farmari Mercedes-tallissa.

4x4-malleissa ja katumaastureissa on jokaiselle jotakin. Mercedes-Benziltä löytyvät kompakti crossover-GLA, keskikokoinen GLC ja GLC coupé-malli, GLE (jota on saatavana myös coupé-mallina), ja suuri GLS-katumaasturi, jossa on standardi seitsemän paikkaa. Näiden lisäksi on vielä G-Class, joka voi näyttää utilitaristiselta maasturilta, mutta joka on sydämeltään ylellinen katumaasturi. Tarjolla on myös laaja valikoima coupé-malleja, avoautoja ja roadstereita, mukaan lukien kompakti neljäovinen CLA-coupé, urheilullinen S-Class soft-top avoauto ja SL Roadster, jossa on vedettävä kova katto, joilla saa parhaat puolet molemmista maailmoista.

Paras vaihtoehto tila-autoissa on Mercedeksen V-Class, ylellinen MPV-auto, johon mahtuu jopa kahdeksan ihmistä. Moni malli on saatavilla korkealaatuisina AMG-versioina sekä plug-in-hybrideinä, jotka vähentävät päästöjä ja parantavat polttoainetaloudellisuutta.

Etsitkö pakettiautoa?

Mercedes tarjoaa valikoiman kevyitä pakettiautoja (LCV), jotka kattavat kaikki koot ja tyypit. Pieni Citan-pakettiauto ja keskikokoinen Vito ovat molemmat saatavana myös henkilöpakettiautona, kun taas suurempi Sprinter-malli tarjoaa sekä alusta- että lavavaihtoehtoja. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja pakettiautojen leasingiin kaikkiin tarpeisiin sekä tukea koko vuokra-ajan.

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz leasing tarjoukset

Mercedes-Benz Vito e
vito1
  • Mercedes-Benz
  • Vito
Vito 111e 32 L2H1 FWD A Worker
625 kk EI Sis ALV *
48 kk
10 000 km / vuosi
Mercedes-Benz EQA
eqa
  • Mercedes-Benz
  • EQA
250
515 kk EI Sis ALV *
48 kk
10 000 km / vuosi

Valitse ajoneuvomerkki

Discover 2021 Release
Valitse ajoneuvomerkki

Prevent JS Alert

Tilaa syöte RSS - Mercedes-Benz