Yritysleasing Mitsubishi

Mitsubishilla on taustaa kuorma-autojen, linja-autojen ja raskaiden rakennuslaitteiden valmistuksessa. Nyt Mitsubishi tuottaa ajoneuvoja kompakteista kaupunkiautoista katumaastureihin ja 4x4-malleista lava-autoihin. Nissan omistaa kolmasosan japanilaisesta yrityksestä, joten merkki hyötyy siitä, että se on osa Renault-Nissan-Mitsubishi-allianssia. Vaikka Mitsubishi tunnetaan parhaiten maastureiden ja katumaastureiden valmistuksesta, heillä on myös tarjota paljon muuta. Mirage on kompakti kaupunkiauto, joka on taloudellinen ajaa ja helppo pysäköidä. Se on siis loistava valinta jokaiselle, joka tarvitsee pienen, käytännöllisen auton.

ASX on kompakti katumaasturi, joka on tilava, taloudellinen ja kotonaan niin kaupungissa tai luonnossa. Näyttävä Eclipse Cross on keskikokoinen urheilullinen katumaasturi, kun taas Outlander-SUV on tilava, monipuolinen ja täydellinen perheille. Outlander on saatavana myös plug-in-hybridinä. Suurin Mitsubishi on Shogun Sport, 4x4-malli, jossa on seitsemän konfiguroitavaa istuinta ja joka on suunniteltu selviytymään kaikista maastoista.

Jos joudut yhdistämään käytännöllisyyden eli suuren määrän tavaratilaa erinomaiseen hinauskykyyn, ja samalla kuljettamaan koko perheen mukavasti, tyylikäs LS200 lava-auto voi olla sopiva juuri sinulle.

Mitsubishi

Valitse ajoneuvomerkki

Discover 2021 Release
Valitse ajoneuvomerkki

Prevent JS Alert

Tilaa syöte RSS - Mitsubishi