Yritysleasing Nissan

Osa Renault-Nissan-Mitsubishi allianssia, japanilainen moottorivalmistaja Nissan myy autoja INFINITI- ja Datsun-tuotemerkkien alla sekä omistaa Mitsubishi-yhtiön. Sähköautojen edelläkävijä Nissan on yksi menestyneimmistä maailmanlaajuisista autovalmistajista. Asteikon pienemmässä päässä, palkittu Micra on käytännöllinen viiden oven hatchback, joka on täydellinen kaupunkiin. Nissanin toinen hatchback on sähköauto Leaf, joka on yksi maailman myydyimmistä EV-autoista.

Crossover -malleissa Juke on Nissanin pienin katumaasturi ja omalaatuisen ulkonäkönsä vuoksi erottuvin. Nissanilta löytyy myös suosittu Qashqai- crossover kaupunkiajoon, kun X-Trail on iso kaupunkimaasturi, jonka etuna on, että se on saatavana sekä viisi- että seitsemänpaikkaisena. Toinen Nissan, jossa on runsaasti tilaa matkustajille, on E-NV200 Combi. Se on sataprosenttisesti sähköinen tila-auto, joka pystyy kuljettamaan mukavasti jopa seitsemää aikuista nollapäästöillä.

Erityyppinen crossover löytyy Navaran muodossa. Se on lava-auto, joka pystyy kuljettamaan perheen mukavasti ja tyylikkäästi, ja jossa on runsaasti lastitilaa ja erinomainen vetokyky. Ja jos olet jännityksen perässä, valitse Nissan 370Z kaksipaikkainen urheilu-coupé tai Nissan GT-R high-performance superauto.

Etsitkö pakettiautoa?

Nissan tarjoaa myös valikoiman kevyitä pakettiautoja (LCV). Nissanin valikoimasta löydät NV200 kevyen pakettiauton, joka on saatavana myös E-NV200 sähkökäyttöisenä mallina, NV300 pakettiauton, raskaan pakettiauto NV400 ja NT400-mallin, joka valitaan kolmesta akselivälistä ja monesta mallista.

Nissan

Valitse ajoneuvomerkki

Discover 2021 Release
Valitse ajoneuvomerkki

Prevent JS Alert

Tilaa syöte RSS - Nissan