Yritysleasing Opel

Opel tarjoaa laajan valikoiman käytännöllisiä malleja, joilla saat vastinetta rahoillesi. Opel-mallistosta löydät Adam -mallin, ketterän ja persoonallisen kaupunkiauton, Viva -kaupunkiauton, joka tarjoaa isojen autojen ominaisuudet ja pienen auton talouden, ja jos haluat erottua joukosta, Viva Rocks -mallin, joka yhdistää kaupunkiauton ketteryyden ja käytännöllisyyden katumaasturin tyyliin. Opelin hatchbackit ei tarvitse esittelyjä- suositussa Corsa -mallissa on sekä kolmen että viiden oven versiot, kun taas Astra tarjoaa hieman enemmän tilaa ja on saatavana jopa farmarina Sports Tourer -mallissa.

Insignia Grand Sport on ylellinen ja tyylikäs e-segmentin sedan, ja Sports Tourer -versio on farmari, jossa on tilaa koko perheelle. Crossover- ja katumaasturimallien pienemmässä päässä Crossland X on tyylikäs kaupunki-crossover, ja vaikka Mokka X saattaa näyttää hyvin samanlaiselta, se on hiukan isompi ja siinä on mahdollisuus nelivetoon. Grandland X on sarjan suurin farmari, ja se on saatavilla myös plug-in-hybridinä. Opel MPV -sarjassa on varmasti tarpeitasi vastaava malli. Combo Life on käytännöllinen tila-auto, joka on saatavilla viidellä tai seitsemällä paikalla. Vivaro Life taas on Opelin ylellinen, perheystävällinen henkilöauto, jossa on jopa yhdeksän paikkaa ja runsaasti matkatilaa.

Etsitkö pakettiautoa?

Opelilla on laaja valikoima pakettiautoja, kuorma-autoja ja pakettiautoja kaiken kokoisen yrityksen tarpeisiin. Combo Cargo on kevyt pakettiauto, jota on saatavana kahdella kuormanpituudella, kun taas Vivaro medium pakettiauto on saatavana kaksoisohjaamo- ja lavaohjaamovaihtoehdoissa. Movano -raskasta pakettiautoa on saatavana neljänä kuormanpituutena ja kolmella korkeudella, joten se sopii kaikenlaiseen liiketoimintaan.

Opel

Opel leasing tarjoukset

Opel e-Mokka
mokkae1
  • Opel
  • Mokka-e
Innovation Plus 136 automaatti sähkö 5d
Kampanja
429 kk EI Sis ALV *
48 kk
10 000 km / vuosi

Valitse ajoneuvomerkki

Discover 2021 Release
Valitse ajoneuvomerkki

Prevent JS Alert

Tilaa syöte RSS - Opel