Yritysleasing Renault

Vuonna 1899 perustettu Renault on yksi maailman johtavista autojen ja kuorma-autojen valmistajista. Ranskalainen yritys on nyt osa Renault-Nissan-Mitsubishi-allianssia, ja sillä on vahva tausta moottoriurheilulajeissa. Merkki hyödyntää taustaansa F1-maailmassa kehittääkseen maantieautojensa tehokkuutta, suorituskykyä ja luotettavuutta. Renaultilla on laaja valikoima malleja, jotka sopivat kaikkiin elämäntapoihin ja budjetteihin. Oli valintasi tehokas bensiini- tai dieselmoottori tai sataprosenttinen sähköajoneuvo, Renault tarjoaa kaikki kustannustehokkuudet pienemmistä päästöistä ja halvemmista polttoainehinnoista vaarantamatta suorituskykyä ja ajamisen iloa.

Jos ympäristöystävällinen kaupunkiajo on toivelistasi kärjessä, Renaultilla on sinulle pari sopivaa mallia. Ainutlaatuinen Twizy on erittäin kompakti sataprosenttinen sähköinen neliveto, joka tarjoaa istuimet kahdelle ja nollapäästöt. Zoe supermini taas on täysin sähköinen kaupunkiauto, jossa on tilaa neljälle aikuiselle. Pieni ja tyylikäs Clio-hatchback on saattanut olla markkinoilla jo pitkään, mutta säännöllisen kehittämisen ansiosta malli yhdistää nykyään tyylikkään ulkonäön ja joukon ajankohtaista tekniikkaa. Suosittua Mégane-mallistoa on saatavana hatchback- ja Sport Tourer (farmari) -sarjana, ja sitä löytyy myös urheilullisena RS-vaihtoehtona.

Renault-sarjaan kuuluu myös kolme maastoautoa, pieni crossover Captur, keskikokoinen crossover-maastoauto Kadjar ja Koleos-katumaasturi, jossa on tarpeeksi tilaa koko perheelle ja matkavararoille. MPV-autoissa on myös hyvä valinta niille, jotka haluavat kuljettaa suurempia ihmisryhmiä mukavasti. Käytännöllinen viisipaikkainen Scenic ja seitsemänpaikkainen Grand Scenic ovat hyvää vastinetta rahalle ja tarjoavat sekä tyyliä että käytännöllisyyttä. Trafic Passenger, joka pohjautuu Renaultin suosittuun pakettiautoon, on minibussi, johon mahtuu mukavasti jopa yhdeksän henkilöä.

Etsitkö pakettiautoa?

Renault tarjoaa myös valikoiman kevyitä kuorma-autoja (LCV) jokaisen yrityksen tarpeisiin. Valikoimista löytyy kevyt Kangoo, keskikokoinen Trafic (joka on mahdollista saada henkilöpakettiautona) ja raskas Renault Master, jossa on valittavana erilaisia ​​akselivälin pituuksia ja kattokorkeuksia, joka sopii myös henkilöpakettiautoksi. Jos nollapäästöt ja alhaiset kustannukset ovat tärkeitä yrityksellesi, on myös olemassa pari sähköautoa, joista valita - sekä Kangoo- että Master-pakettiautot ovat saatavana Z.E. malleina, jotka ovat täysin sähköisiä.

Renault

Valitse ajoneuvomerkki

Discover 2021 Release
Valitse ajoneuvomerkki

Prevent JS Alert

Tilaa syöte RSS - Renault