Yritysleasing Seat

SEAT on espanjalainen autovalmistaja, joka on saksalaisen Volkswagen-konsernin kokonaan omistama tytäryhtiö. Merkkiä on luonnehdittu dynaamiseksi, tyylikkääksi, nuorille sopivaksi merkiksi, jonka tarkoituksena on toimittaa laadukkaita autoja, joilla kuljettajat nauttivat ajaa ja saavat vastinetta rahoilleen. Merkiltä löytyy kaupunkiautoja, hatchbackeja, farmareita, crossovereita ja katumaastureita. Kkoska SEAT on osa VW-ryhmää, tiedät varmasti, että ajat autolla, jossa on luotettava tekniikka ilman premium-hintaa.

Mii on pieni mutta käytännöllinen viiden ovien kaupunkiauto, joka on täydellinen kaupunkiajoon. Ibiza on kustannustehokas ja tyylikäs pieni hatchback, joka on saatavana monilla taloudellisilla bensiinimoottoreilla. Ja niille, jotka etsivät hieman enemmän tilaa, Leon hatchback on yksi SEAT:in suosituimmista malleista. Lisäksi Leon on saatavana myös käytännöllisenä farmarina.

Yhä suositummalla crossover- ja katumaasturisektorilla on valittavana kolme SEAT-mallia. Arona on kompakti crossover, kun taas palkittu Ateca on tyylikäs, keskikokoinen katumaasturi. Suurin malli on Tarraco, joka toimitetaan vakiona seitsemällä istuimella ja täysin joustavalla asettelulla, joka sopii elämäntyyliisi. Ja lopuksi, SEAT Alhambra on mikroauto, jossa on runsaasti sisätilaa ja johon mahtuu seitsemän matkustajaa.

Seat

Valitse ajoneuvomerkki

Discover 2021 Release
Valitse ajoneuvomerkki

Prevent JS Alert

Tilaa syöte RSS - Seat