Yritysleasing Toyota

Yksi maailman suurimmista yrityksistä, japanilainen valmistaja Toyota, on tunnettu erottuvista, näyttävistä autoista ja markkinajohtajana innovatiivisissa, vaihtoehtoisissa polttoaineissa, kuten hybrideissä ja vedyssä. Toyota omistaa Daihatsun ja vähemmistöosuuden Subarussa, ja yhtiön premium-tuotemerkki Lexus on saavuttanut vakaan aseman luksusautojen markkinoilla.

Mikä erottaa Toyotan kilpailijoistaan, on se, mitä tapahtuu konepellin alla. Useimmat mallit - mukaan lukien jotkut merkin katumaasturit - on saatavana vain itseladattavina hybrideinä tai bensiini- tai hybridimoottorivaihtoehtoina. Toyota on hyvä valinta jokaiselle, joka etsii hyvää polttoainetaloutta ja alhaisempia ajopäästöjä. Pienin Toyota on Aygo, kompakti mutta käytännöllinen viiden oven kaupunkiauto, joka on täydellinen kaupunkikierrokselle. Yaris-supermini tarjoaa hieman enemmän tilaa, ylellisyyttä ja runsaasti turvaominaisuuksia. Corollassa on kolme erilaista mallia – hatchbacl, Sports Tourer (farmari) ja sedan - ja minkä version valitsetkaan, se tulee olemaan hyvä, taloudellinen perheauto. Jos haluat jonkin verran lisättyä ylellisyyttä, tutustu Toyota-ryhmän lippulaiva-sedaniin, Camryyn.

From the Land Cruiser Commercial, a capable off-roader with generous load area, to the Hilux pick-up, right through to the Proace panel van, which comes in a choice of sizes, and Proace Verso people carrier with flexible seating options to accommodate up to 9 passengers, whatever you need from a commercial vehicle, there’s a Toyota to suit you.

Toyotan Prius on kenties tunnetuin hybridi tien päällä. Itse latautuvan hybridin, plug-in-hybridin ja seitsemänpaikkaisen Prius + -mallin ansiosta tulet löytämään sinulle sopivan version Priuksesta.  Mirai, Toyotan ensimmäinen vetypolttokennoauto, on käytännöllinen neliovinen, nollapäästöinen sedan. Toyotan SUV / 4x4 -mallit alkavat C-HR:sta, urheilullisesta, pienestä crossoverista, joka yhdistää tyylin ja tekniikan. Suosittu RAV4 on kompakti, ylellinen katumaasturi, jolla voit ajaa haastavammissakin maastoissa. Kestävä Land Cruiser on suuri, hyvin varusteltu SUV, jossa vakiona kaikki pyörät ja mahdollisuus joko viiteen tai seitsemään paikkaan.

Täydentäen valikoimaa ja niille, jotka haluavat jännitystä, GT86 on kaksiovinen coupé, joka edustaa Toyotan taustaa ralli- ja moottoriurheilussa.

Etsitkö pakettiautoa?

Toyota valmistaa kevyitä kuorma-autoja (LCV) kaikenkokoisia pakettiautoja ja hyötyajoneuvoja, jotka sopivat kaikenlaisiin yrityksiin. Toyotalta löytyy Land Cruiser Commercial maasturi, jossa on runsaasti kuormatilaa. Lisäksi valikoimassa on Hilux lava-auto ja Proace-pakettiauto, jota on saatavilla eri koossa. Proace Verso tila-autossa taas on joustavat istumavaihtoehdot, ja autoon mahtuu jopa 9 matkustajaa.

Toyota

Toyota leasing tarjoukset

Toyota Proace
toyota leasing, proace leasing, huoltoleasing.
  • Toyota
  • Proace
2.0D 120 L2H1 M CV 4d
355 kk EI Sis ALV *
48 kk
10 000 km / vuosi

Valitse ajoneuvomerkki

Discover 2021 Release
Valitse ajoneuvomerkki

Prevent JS Alert

Tilaa syöte RSS - Toyota