Yritysleasing Volkswagen

Vuonna 1937 perustettu ja Beetle-auton valmistanut Volkswagen on edelleen yksi menestyneimmistä ja tunnetuimmista autonvalmistajista maailmassa. Saksalainen Volkswagen-konserni omistaa useita muita moottorituotemerkkejä, kuten Audin, Bentleyn, Bugattin, Lamborghinin, Porschen, SEAT:in ja Škodan. Volkswagenin mallit alkaa up! -kaupunkiautosta, joka on suunniteltu käytettäväksi ympäri kaupunkia. Polo on supermini, joka on yksi parhaista pienautoista. Suosittua Golf -hatchbackia on saatavana joko kolmella tai viidellä ovella, ja myös käytännöllisenä farmarina. Golf SV taas on on kompakti, monikäyttöinen ajoneuvo (MPV).

Passat on Volkswagenin suuri perheauto, ja se on saatavana neliovisena sedan- ja viisiovisena farmarimallissa. Volkswagenilla on paljon valinnanvaraa MVP-malleissa, joista ensimmäisenä on kompakti mutta tilavalla, monipuolinen Touran MVP. Uusi Sharan -malli on suuri tila-auto, johon mahtuu jopa seitsemän matkustajaa.

Yhä suositummassa, pienten crossover-mallien luokassa on kaksi vaihtoehtoa. T-Cross, joka on käytännössä edistynyt Polo kaupunkimaasturi, ja T-Roc, joka pohjautuu Golfiin, mutta jolla on oma selkeä crossover-tyylinsä. Volkswagen valmistaa kahta urheiluajoneuvoa (SUV): kompakti Tiguan tarjoaa tyylikkään ulkonäön ja dynaamisen suorituskyvyn, kun taas Tiguan Allspacen pidempi akseliväli tarkoittaa, että siinä on tilaa seitsemälle paikalle. Erottuva Touareg on suuri SUV, jossa on laadukas sisäpuoli ja vaikuttavat maantiekyvyt.

Arteon on Volkswagenin premium-malli, jota markkinoidaan fastback sedanina. Sen huippuluokan muotoilu ja high-spec-standardi tekee siitä loistavan vaihtoehdon perinteisemmälle e-segmentin sedanille. VW-malleissa on mahdollisuus hybridimoottoriin. Hybridimoottorit on nimetty GTE:ksi ja niihin kuuluu muun muassa Golf, Passat ja Passat-farmari. Ja jos nollapäästöt kuulostavat houkuttelevalta, Volkswagenilla on tarjolla kaksi sähköajoneuvoa - e-up! ja e-Golf.

Etsitkö pakettiautoa?

Volkswagen valmistaa myös joukon kevyitä kuorma-autoja (LCV). Caddy-pakettiauto on pienin, Transporter on yhden koon suurempi, ja Crafter on raskasmallinen. Volkswagenilta on mahdollisuus valita myös lava-auto, Amarok. Koko Volkswagenin pakettiautovalikoima on erittäin monipuolinen ja useimpia malleja on saatavana useina eri kokoina ja kokoonpanoina, mukaan lukien henkilöpakettiautot, minibussit ja jopa matkailuautot.

Volkswagen

Volkswagen leasing tarjoukset

Volkswagen Transporter
  • Volkswagen
  • Transporter
T6 TDI 90 30 L2H1 M
369 kk EI Sis ALV *
48 kk
10 000 km / vuosi
Volkswagen ID.4
ID41
  • Volkswagen
  • ID.4
52 kWh 109 Pure City
409 kk EI Sis ALV *
48 kk
10 000 km / vuosi

Valitse ajoneuvomerkki

Discover 2021 Release
Valitse ajoneuvomerkki

Prevent JS Alert

Tilaa syöte RSS - Volkswagen