Lue lisää Arvalin toimista koronaviruspandemian aikana täältä

Vähäpäästöiset autot

 leasing, huoltoleasing.

EDISTYKSELLISTÄ AJAMISTA

Viime vuosina plug-in-hybridit (PHEV), hybridi-sähköt (HEV) ja sähköautot (EV) ovat lisääntyneet kotimaan markkinoilla, kun saatavilla on yli 50 vaihtoehtoista polttoainetta käyttävää ajoneuvoa. Markkinoilla on myös näkyvissä, että valmistajat haluavat tehdä todellisen sitoutumisen vaihtoehtoisten polttoainetekniikoiden kehittämiseen. Sähköauton liisaamisesta on tulossa yhä suositumpi valinta kuluttajien ja yritysten kannalta. Parannukset akkutekniikassa, paremmat valikoimat ja kasvava julkisten latauspisteiden verkosto tarkoittavat, että sähköajoneuvon liisaaminen on käytännöllisempää kuin koskaan ennen. EV:t eivät tuota päästöjä ja niiden käyttökustannukset ovat alhaiset. Kun yhdistät Arvalin EV-tarjouksiin sinulla on vielä enemmän syytä harkita sähköauton liisaamista.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET LEASINGTARJOUKSET

PYYDÄ TARJOUS MIHIN TAHANSA VÄHÄPÄÄSTÖISEEN MALLIIN

Huomioithan, että leasingpalvelut eivät ole tällä hetkellä saatavilla yksityishenkilöille.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

MIKSI VALITA VÄHÄPÄÄSTÖINEN AUTO JA MIKSI VALITA ARVAL?

Klikkaa eri väliotsikkoa oppiaksesi lisää

MIKSI VALITA SÄHKÖAUTO?

Array

Alhaiset käyttökustannukset - sähköajoneuvolla voi olla korkeampi ostohinta, mutta sähköautoilu on yleensä halvempaa ylläpidon kannalta ja sähköajoneuvon lataaminen maksaa murto-osan polttoaineen kustannuksista.

Kestävä kehitys - sähköajoneuvojen käyttäminen voi olla merkittävä osa yrityksen kestävän kehityksen ohjelmaa.

Matalampi verotus - Koska suomalainen ajoneuvoverotusjärjestelmä perustuu hiilidioksidipäästöihin, sähköajoneuvojen verotuksessa on huomattavasti alhaisempi verotus.

Helppo lataus - Sähköajoneuvot kannattaa ladata yön aikana. Perinteinen pistorasia toimii hyvin, mutta erillinen latausyksikkö tarjoaa nopeamman, turvallisemman ja tehokkaamman lataamisen. Voimme auttaa myös työpaikkojen lataamispisteen asentamisessa.

Sähköajoneuvoja liisaavilla yrityskuljettajilla on mahdollisuus liisata meiltä bensiini- tai dieselajoneuvoja silloin, kun he joutuvat tekemään pitkiä ajomatkoja.

Tarjoamme myös kolmen tai kuuden kuukauden keskipitkän aikavälin sopimuksia yrityskuljettajille, mikä tarkoittaa, että sinä voit kokeilla sähköauton tai pakettiauton etuja nähdäksesi sopiiko se tarpeisiisi.

MIKSI VALITA ARVALIN PLUG IN HYBRID

Array

MIKSI VALITA PLUG IN HYBRID?

PHEV: n moniin etuihin kuuluu, että se houkuttelee perinteisiä polttomoottoriautojen käyttäjiä, koska autoa voi ladata suoraan erillisestä virtalähteestä. Tyypillisesti PHEV: n sähkömoottorilla ajettava kilometrimäärä on noin 40-60 kilometriä, ja se toimii parhaiten kaupunkiolosuhteissa. Kun käytätt sähkömoottoria, niin tuotat nollapäästöjä. Voit myös kerätä takaisin osan energiasta, joka menetetään jarrutuksen yhteydessä. On tärkeää huomata, että ajoneuvon ajotapa määrittelee viime kädessä ajoneuvosi kantaman ja tehokkuuden.

Vaihtoehto - Niiden valmistajien lukumäärä, joilla on nyt valikoimassa hybridiajoneuvoja on kasvussa. Jotkut vaihtelevat jokaisen mallisarjansa hybridi-versiosta, mikä tarkoittaa, että siellä on hybridi ajoneuvo sopimaan kaikkiin makuihin ja budjettiin, ei niin kaukana tulevaisuudessa.

Verokannustimet - Saatat pystyä hyödyntämään veroetuja, joita hallitus käyttää edistääkseen erittäin vähäpäästöisiä ajoneuvoja.

Alhaiset päästöt - alhaisemmat päästöt tarkoittavat matalampaa veroa. Hybridiautot tuottavat vähemmän haitallisia päästöjä kuin tavalliset polttoainetyypit.

HYBRIDIAJONEUVO (HEV):

Hybridiajoneuvossa on pieni akku, sähkömoottori ja polttomoottori. Se kulkee muutaman kilometrin sähkövirralla ja vaihtaa sitten takaisin polttomoottoriin. Moottorin ja jarrutuksen yhdistelmä lataa akkua.

PLUG-IN SÄHKÖAJONEUVO (PHEV):

Tässä on suurempi akku, sähkömoottori ja polttomoottori. Moottorin ja jarrutuksen yhdistelmä auttaa lataamaan akkua saman lailla kuin hybridiajoneuvossa.

Mitä ekspertimme sanovat

Keskimääräinen ajomatka Suomessa on noin 50 kilometriä, joten suurimalle osalle sähköauto on oiva valinta. Sähköauto on myös hyvä valinta kodin toiseksi autoksi

Miten ne toimivat?

Alla kerromme miten eri vähäpäästöiset mallit toimivat, jotta voit tehdä sinulle oikean valinnan

Sähköauto

Sähköauto on sähkömoottorilla varustettu ajoneuvo, joka ladataan yleensä kotitalouksien sähköllä. Polttomoottoria ei ole, mutta siinä on suuri akku, joka on ladattava ajoneuvon käyttämiseksi. Suunnittele matkat varmistaaksesi, että ne ovat ajoneuvon rangen enimmäisalueella, tai suunnittele reittejä latausmahdollisuuksien mukaan.

Ajoneuvo: Nissan Leaf

Teho: 150 hv

CO2: 0 g / km

Alue: noin 280 kilometriä *

Latausaika: 4 tuntia 30 minuuttia

* Alue riippuu valitusta mallista, akun kunnosta, ympäristöstä ja ajotavasta.

Ajomatkan laajentaja

 

Vaikka tässä luokassa on pieni polttomoottori, se ei koskaan anna voimaa itse auton renkaille. Sen sijaan ajomatkan laajentajaa käytetään sähkön tuottamiseen akun lataamiseksi. Ajomatkan laajentaja voi antaa sinulle jopa 150 kilometriä puhdasta sähkökäyttöä, päästöillä niinkin alhaisella kuin 20 g / km. BMW i3 on tämän tyyppinen suosituin ajoneuvo.

Ajoneuvo: BMW i3

Teho: 170 hv

CO2: 0 g / km

Alue: noin 150 kilometriä

Latausaika (nopea lataus): 4 tuntia

* Alue riippuu valitusta mallista, akun kunnosta, ympäristöstä ja ajotavasta.

Plug In Hybridi

Tässä luokassa on suurempi akku, sähkömoottori ja polttomoottori. Moottorin ja jarrutuksen yhdistelmä lataa akkua. Sinun on kuitenkin kytkettävä tämä ajoneuvo latauspisteeseen, jotta akku voidaan ladata kokonaan. Tällä tavoin sähkömoottorin edut saadaan käyttöön. Joitakin esimerkkejä tämän tyyppisistä hybrideistä ovat Volkswagen GTE, Volvo V60, BMW 2, 3 and 5 Series, Hyundai Ioniq ja Kia Niro.

Ajoneuvo: Hyundai Ioniq

Teho: 141 hv

CO2: 79 g / km

Sähköllä ajettava etäisyys: Noin 180 kilometriä

Latausaika (nopea lataus): 4-5 tuntia

* Alue riippuu valitusta mallista, akun kunnosta, reitistä ja ympäristöstä ja ajotavasta.

Hybridiauto (HEV)

Tässä mallissa on pieni akku, sähkömoottori ja polttomoottori. Se kulkee muutaman kilometrin sähkövirralla ja vaihtaa sitten takaisin polttomoottoriin. Moottorin jarrutuksen yhdistelmä lataa akun. Toyota- ja Lexus-merkit tarjoavat eniten valintaa plug-in- ja hybridi-ajoneuvoista.

Ajoneuvo: Toyota Prius 1,8 VVTi Active 5dr CVT

Teho: 120 hv

CO2: 78 g / km

Sähköllä kuljettava matka: noin 50 kilometriä.

Latausaika (nopea lataus): 2 tuntia

 * Alue riippuu valitusta mallista, akun kunnosta, ympäristöstä ja ajotavasta.

Prevent JS Alert