Lue lisää Arvalin toimista koronaviruspandemian aikana täältä

Käytettyjen ajoneuvojen leasing

Re-lease yrityksille

KÄYTETYT AJONEUVOT

MIKSI KÄYTETYN AJONEUVON LEASING KANNATTAA?

Meiltä leasataan vuosittain tuhansia uusia autoja kaikenkokoisille yrityksille.
Kun autojen leasingsopimukset päättyvät – toisinaan lyhyenkin ajan jälkeen – autot palautuvat meille. Palautuvat autot ovat yleisesti ottaen hyväkuntoisia, joten ne ovat erinomainen vaihtoehto leasingiin uuden auton sijaan!

Käytettyjen ajoneuvojen leasing on siis oiva ratkaisu. Valitsemme palautuneista ajoneuvoista parhaassa kunnossa olevat jälleenvuokrattaviksi. Näin voimme tarjota uuden auton hyödyt ilman uuden auton hintalappua!

Leasingkausi voi olla vähintään 12kk, mutta muutoin sopimuksen pituus on täysin sinun päätettävissäsi. Kilometreiksi sopimukselle määritetään vuosittaiset ajokilometrisi.

Käytettyjen autojen leasinghintaan sisältyy mm. huollot, tekniset korjaukset ja rengaspalvelut. Autot ovat saatavilla nopeallakin aikataululla, ilman pitkää odotusta.

Palvelupakettivaihtoehtoja on kolme, joten voit halutessasi keskittää kaikki autoon liittyvät palvelut, kuten vakuutukset sekä ajoneuvoverot yhdelle palveluntarjoajalle, Arvalille.

Käytettyjen ajoneuvojemme kysyntä kasvaa koko ajan ja uusia tulee saataville jatkuvasti
– ota meihin yhteyttä, niin löydetään sinunkin yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Array LAADUKKAAT AJONEUVOT

Huolellisesti valitut ja huolletut ajoneuvot.

Array NOPEA SAATAVUUS

Autot ovat heti saatavilla ja nopean ja maksuttoman toimituksemme ansiosta voit päästä uuden autosi rattiin kahdessa viikossa

Array EDULLISUUS

Käytetyn auton leasing säästää kuluja verrattuna uuden auton leasingiin

Array JOUSTAVUUS

Sopimuksen pituuden ja kilometrirajan voi valita vapaasti. Aina samansuuruiset kuukausimaksut auttavat talouden ennakoinnissa ja ovat pienempiä kuin uskoisit

Array MIELENRAUHA

Korjauspalvelu ja tievero  sisältyvät aina hintaan. Voit myös valita mukaan lisäpalveluja, jotka lisäävät autoilusi huolettomuutta

Array VASTUULLISUUS

Uudelleenleasing on kestävämpää kuin uusien autojen valmistaminenUudelleenleasing on kestävämpää kuin uusien autojen valmistaminen

Palvelupaketit

Arval tarjoaa leasing-sopimuksen, joka sisältää kaikki haluamasi palvelut. Maksat vain yhden summan kuukaudessa, joka sisältää tarvitsemasi palvelut. Mitä enemmän palveluita valitset, sitä helpommalla pääset. Arval tarjoaa juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn palvelupaketin. Alla on eriteltynä mitä eri paketit pitävät sisällään:

ECONOMY:

RAHOITUS, HUOLLOT JA TEKNISET KORJAUKSET, KESÄ- JA TALVIRENKAAT, ARVAL TIEPALVELU, PÄÄSY MY ARVAL -SOVELLUKSEEN, VALITTAVISSA: POLTTOAINE

COMFORT:

RAHOITUS, HUOLLOT JA TEKNISET KORJAUKSET, AJONEUVOVERO, KESÄ- JA TALVIRENKAAT, ARVAL TIEPALVELU, PÄÄSY MY ARVAL -SOVELLUKSEEN, VAKUUTUS, A-LUOKAN SIJAISAUTO MÄÄRÄAIKAISESTI, VALITTAVISSA: POLTTOAINE

BUSINESS:

RAHOITUS, HUOLLOT JA TEKNISET KORJAUKSET, AJONEUVOVERO, KESÄ- JA TALVIRENKAAT, ARVAL TIEPALVELU, ARVAL ACTIVE LINK, PÄÄSY MY ARVAL -SOVELLUKSEEN, VAKUUTUS, A-LUOKAN SIJAISAUTO HUOLTOJEN JA KORJAUSTEN AJAKSI POLTTOAINEKORTIT

TÄYTÄ LOMAKE NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ

Huomioithan, että leasingpalvelut eivät ole tällä hetkellä saatavilla yksityishenkilöille.

Käytettyjen autojen varastomme päivittyy jatkuvasti, joten kerro meille toiveistasi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos haluat puhua asiasta tarkemmin puhelimitse, soita meille numeroon 09 8254 1234

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

YKSINKERTAISTA. JOUSTAVAA. KUSTANNUSTEHOKASTA

Käytetyn ajoneuvon leasaaminen Arvalilta on helppoa. Kerromme, miksi.

Valitse ensin mieleisesi ajoneuvo ja leasingin kesto sekä vuosittaiset ajokilometrit.

Tämän jälkeen valitse haluamasi palvelupaketti, esimerkiksi Comfort, joka sisältää mm. huoltojen ja teknisten korjausten sekä rengaspalveluiden lisäksi myös vakuutukset ja ajoneuvoverot. Halutessasi kauttamme saat myös polttoaine/tarvikekortit käyttöösi tankkauksien, pesujen ja pientarvikkeiden ostoja varten.

Valitsethan kilometrimääräksi toteutuvia ajojasi vastaavan kilometrimäärän, jotta vältyt ylikilometriveloituksilta. Kilometrejä on kuitenkin mahdollista muokata sopimuskauden aikana, mikäli ajomääriin tulee olennaisia muutoksia.

Valitsemasi ajoneuvo, sopimuskausi ja kilometrit sekä palvelupaketti määrittää kuukausittaisen kiinteän leasingvuokran.

Voit nauttia autolla ajamisesta huoletta koko sopimuksen ajan. Sopimuksen päättyessä palautat ajoneuvon meille ja voit halutessasi valita käyttöösi uuden ajoneuvon.

Leasing on helppoa, joustavaa ja kustannustehokasta – siksi yhä useampi valitsee leasingin auton ostamisen sijaan. Arvalilla on joukko osaavia ammattilaisia, jotka auttavat kaikissa kysymyksissä. Leasing on hyvä vaihtoehto, kun haluat ajoneuvon käytön olevan mahdollisimman mutkatonta.

TUTUSTU KÄYTETTYJEN AJONEUVOJEN TARJOUKSIIN

LAATU EI OLE SYNONYYMI UUDELLE

Me Arvalilla leasaamme paljon autoja – tarkalleen ottaen jopa yli 5000

Suuri valikoima täysin uusia autojamme on liikenteessä niin työ- kuin vapaa-ajan käytössä, ja autot palautuvat meille eripituisten sopimuskausien päättyessä.

Autot palautuvat meille pääosin erinomaisessa kunnossa maltillisin kilometrein. Tämä tarkoittaa, että usein meille palautetut autot ovat lähestulkoon kuin uusia niiden palautuessa. Valitsemme näistä ajoneuvoista vain parhaat, ja varmistamme, että ajoneuvot ovat hyvin huollettuja ja siistejä yksilötä.

Nämä autot ovat yksinkertaisesti liian hyviä autoja myytäviksi. Siksi me tarjoamme huippukuntoisia käytettyjä autoja leasingilla eteenpäin myymisen sijaan.

Vaatimuksemme autojen kunnolle ovat korkeita ja valitsemmekin vain ajoneuvoja, jotka ovat heti valmiita seuraavaa käyttäjää varten. Tarjolla olevien käytettyjen ajoneuvojemme kilometrimäärä ei ylitä 90 000km ja kaikki mahdolliset tavallisesta kulumasta aiheutuneet käytönjäljet ovat harmittomia. Lisäksi, koska ajoneuvot ovat jo varastossamme, pystymme toimittamaan ajoneuvon uudelle käyttäjälle nopeallakin aikataululla.

Lisämielenrauhaa tarjoamme palvelupaketteihin aina kuuluvilla palveluillamme, kuten huoltopalveluilla. Palveluverkostomme on maanlaajuinen, joten leasing on oiva vaihtoehto maanlaajuisesti. Palvelupaketeistamme löytyy eritasoisia paketteja, kuten Comfort-paketti, jossa mukana myös vakuutukset sekä ajoneuvoverot. Keskittämällä saat kaikki autoa koskevat laskut vain yhdestä paikasta, joka helpottaa myös autoilun kustannusten ennakoimista.

Meillä on tarjolla valikoima laadukkaita ajoneuvoja kustannustehokkaaseen hintaan. Jos sinulla on leasingauton hankkiminen harkinnassa, ota meihin yhteyttä!

KATSO KÄYTETTYJEN AUTOJEN VALIKOIMAMME

Arval OY, Karhumäentie 3, 01530 Vantaa, Business ID 2460633-0

Prevent JS Alert