Home > Blog > Arval Blog > Arval Palkittiin Yhteiskuntavastuusta

Arval palkittiin yhteiskuntavastuusta

Arval palkittiin yhteiskuntavastuusta

Keskiviikko, toukokuu 20, 2020

Arval on palkittu kultatason luokituksella EcoVadis* Corporate Social Responsibility (CSR) -foorumilla.

“Yhteiskuntavastuu ei ole valinta eikä velvollisuus, se on osa Arvalin DNA:ssa. Aktiivisuus ja ennakoiminen ovat olennainen osa toimintaamme. Meillä on yli miljoona autoa tien päällä, saman verran kuskeja ratin takana ja miljardi matkustuskilometriä joka vuosi.  Siksi meillä on todellinen mahdollisuus vaikuttaa uusiin energiamuotoihin siirtymisessä, tieturvallisuudessa, ruuhkien helpottamisessa, kaupungistumisessa ja vihreämmässä liikkuvuudessa”, sanoo Arvalin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Alain Van Groenendael.  

Vuonna 2019 Arvalin pistemäärä nousi edelliseen vuoteen verrattuna. Kaiken kaikkiaan Arval on palkittu neljänä vuonna peräkkäin. Tämä korostaa Arvalin sitoutumista yhteiskuntavastuuseen, joka on yrityksen strategian ytimessä.

Tulevaisuuden keskeiset trendit ovat murroksessa. Liikkuvuus on olennainen osa Arvalin tarjoamia palveluita Liikkuvuus vaikuttaa moniin tämän päivän sosiaalisiin ja ekologisiin haasteisiin. Näitä haasteita ovat muun muassa ympäristönsuojelu, ruuhkat , kaupunkien tulevaisuus ja elämänlaatu. Arval tarjoaa kestävän kehityksen mukaisia liikkuvuusratkaisuja ja auttaa siten asiakkaitaan siirtymään uusiin energiamuotoihin. 

Lisätietoja:  

Tutki vuoden 2019 Arvalin CSR raporttia.

*EcoVadiksen avulla yritykset arvioivat toimittajiensa yhteiskuntavastuuta.  Yrityksille annetaan pisteitä neljällä eri alueella: ympäristöasioissa, työoloissa, reiluissa liiketoimintaympäristöissä ja vastuullisessa hankinnassa. 

Prevent JS Alert