Home > Blog > Arval Blog > Montako Minuuttia Jaksat Odottaa Vastausta Autoleasing Yritykseltasi

Montako minuuttia jaksat odottaa vastausta autoleasing-yritykseltäsi?

Montako minuuttia jaksat odottaa vastausta autoleasing-yritykseltäsi?

Tiistai, syyskuu 24, 2019

Arvalilta saat autotarjouksen neljässä tunnissa ja puhelimeen vastaamme alle minuutissa.

Tämä on tuttua valitettavan monelle: sinua pompotellaan vaihteesta käsittelijältä toiselle, joudut selittämään samat asiat uudestaan ja uudestaan. Kontaktihenkilöt kierrättävät hankalat kysymykset pitkin verkostoa ja odottavat vastauksia ylemmältä portaalta, jolloin käsittelyajat venyvät. Teemme Arvalilla kaikkemme, ettei asiakkaillemme käy näin.

Olemme itse asiassa rakentaneet Arvalilla koko organisaatiomme toimimaan asiakkaan näkökulmasta. Samasta tiimistä löytyy osaaminen kaikkiin mahdollisiin autoilua koskeviin kysymyksiin auton hankinnasta vakuutuksiin tai vahinkoilmoituksista maastavientilupiin.

Ison yrityksen palvelut ja ketterä asiakaspalveluasenne

Haluamme, että palvelu olisi mahdollisimman sujuvaa, nopeaa ja henkilökohtaista. Edes loma-ajat eivät palveluamme hidasta.  Sama tiimirakenne on osoittautunut menestykseksi joka puolella kansainvälistä Arvalia.

Asiakastiimimme ovat kuin pieniä 10 hengen leasingyrityksiä yhden suuremman organisaation alla. Asiakastiimissä on neljä asiakasvastaavaa ja kuusi teknistä asiantuntijaa. Jokaisella asiakkaalla on yksi nimetty yhteyshenkilö, eli asiakasvastaava, jonka kanssa voit hoitaa kaikki päivittäiset asiat.

Asiakastyytyväisyys on ykkösprioriteettimme. Se määrittelee meidän toimintaamme jokaisella tasolla. Meille, ja varmasti myös sinulle, suurin merkitys on sillä, että saat luotettavan ja nopean vastauksen kysymyksiisi.

Olitpa auton kuljettaja tai autokannasta vastaava johtaja, lupaamme seuraavaa:

 

  • Saat meiltä aina autotarjouksen 4 tunnin kuluessa.
     
  • Vastaamme puheluusi alle minuutissa
     

Haluatko sinäkin nopeaa ja osaavaa palvelua? 

Ota yhteyttä meihin.

Prevent JS Alert