Home > Blog > Leasing > Keravan Kaupunki Uusi Autokantansa All Inclusive Leasingilla

Keravan kaupunki uusi autokantansa all inclusive -leasingillä

Keravan kaupunki uusi autokantansa all inclusive -leasingillä

Perjantai, syyskuu 14, 2018

Miten uusia kaupungin autokanta, jossa on 80 autoa, 14 eri merkkiä ja 36 eri mallia, keski-ikä on 16 vuotta, joista vanhimmat 30 vuotta vanhoja? Kerralla ja helposti: leasingilla.

Perinteisessä julkishallinnon ajattelussa autot on haluttu omistaa, mutta Keravan kaupunki laski, että leasing olisi autokannan uusimisessa kustannustehokkaampi vaihtoehto. Kuntahankintojen kilpailutuksen voitti Arval, joka on nyt KL-kuntahankintojen sopimustoimittaja. Arval ja Keravan kaupunki solmivat leasingautoihin all inclusive -diilin.

Arvalilla on käynnissä vahva kasvun vuosi kuntapuolella: ”Suomessa meillä on noin 3 700 autoa. Kuntapuolella olemme vahvassa kasvussa, sillä nyt kevään kynnyksellä meillä on sopimus jo 1000 autosta, jotka ovat kuntien käytössä”, Arvalin myyntipäällikkö Tuomo Alaviuhkola kertoo jutussa. 

Lue lisää.

Jos sinulla on kysyttävää, tai haluat pyytää tarjouksen, ota meihin yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake täältä

#leasing #huoltoleasing #yritysleasingArval on vuonna 1989 PNB Paribasin perustama leasing-autoiluun keskittyvä kansainvälinen yritys. Arval toimii yli 29 maassa ja sillä on yli 7000 työntekijää. Aloitimme toimintamme Suomessa syyskuussa 2012. Leasingyhtiö Arval palvelee yrittäjiä, pk-yrityksiä ja suuria kansainvälisiä yrityksiä tarjoten heille räätälöityjä ja monipuolisia ratkaisuja liikkuvuus- ja autokantastrategioihin.

Prevent JS Alert