Home > Blog > Leasing > Vieko Autokannan Pyorittaminen Liikaa Aikaa

Viekö autokannan pyörittäminen liikaa aikaa?

Viekö autokannan pyörittäminen liikaa aikaa?

Perjantai, huhtikuu 19, 2019

Autokannan hallinta ja kaikki siihen liittyvä on harvoin organisaatiossa kenenkään päätehtävä. Valitettavan usein autokannan ulkoistuksesta on liikkeellä vääriä uskomuksia. Moni pelkää menettävänsä kontrollin, mutta todellisuudessa kontrolli lisääntyy: yksityiskohtien sijaan voit keskittyä kokonaisuuteen.

Tässä neljä syytä, miksi yritysautokanta kannattaa ulkoistaa leasing-kumppanille:

  1. Aikaa säästyy ydinbisneksen pyörittämiseenl

Kaikki, mikä ei ole strategisesti perusteltua hoitaa itse, on perusteltua ulkoistaa. Autokannan hallinta on yhtä helppoa ulkoistaa kuin vaikka siivous, logistiikka ja kirjanpitokin. Kun alkaa miettiä kaikkia siihen liittyviä tahoja – mm. valmistajat, jälleenmyyjät, viranomaiset, vakuutusyhtiö, rengas- ja tuulilasitoimittajat, huollot ja tietysti yrityksen oma henkilöstöosasto – on helppo huomata, että ulkoistaminen vapauttaisi reilusti aikaa tuottavampaan työntekoon.

  1. Kuljettajat ovat tyytyväisempiä, kun autoihin liittyvä asiointi nopeutuu

Usein autokantaan liittyvät tehtävät ovat hajaantuneet tehottomasti pitkin organisaatiota. Kun tiedossa on yksi kumppani, jonka kanssa kaikki autoasiat hoituvat näpsäkästi, vähenee turhautuminen siihen, ettei koskaan muista kuka mitäkin omassa organisaatiossa hoitaa – tai on hoitavinaan.

  1. Kulut ja riskit vähenevät

Koska kumppani omistaa ajoneuvot, vastaa se myös kaikista ajoneuvoihin liittyvistä riskeistä. Asiakas voi luottaa siihen, että kulut pysyvät aina hallinnassa, ja kumppanin tarjoaman datan perusteella yritys voi tehdä taloudellisia ennusteita ja ennakoida kuluja pitkällä aikavälillä.

  1. Kuljettajien palveleminen ja tuki

Ulkoistettu kumppani valvoo yrityksen laatiman autopolitiikan toteutumista. Kumppanilta tulee kuljettajille selkeät, objektiivisiin kriteereihin perustuvat tavoitteet, jotka heidän on helpompi saavuttaa, sekä tarvittavat tiedot ajoneuvoista, veroista ja sopimuksista. Kuljettajat saavat myös tietoa heidän ajotavoistaan muun muassa ajokustannusten vähentämiseksi.

Jos kuljettajan auto vaurioituu ja tarvitaan huoltoa tai sijaisauto, viestintä tapahtuu tehokkaasti suoraan kumppanin ja kuljettajan välillä.

Pyydä meitä apuun, jotta autojen pyörittämiseen liittyvä työ ei käy liian raskaaksi. Keskustellaan siitä, mitkä osa-alueet kaipaavat ulkoistusta, vai onko tarve täyden palvelun leasing-ratkaisulle. Oli tarve mikä tahansa, kontrolli säilyy sinulla.

info@arval.fi tai 09 8254 1234.

Jos sinulla on kysyttävää, tai haluat pyytää tarjouksen, ota meihin yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake täältä

#Leasing #autokannanhallinta #huoltoleasing #yritysleasing

Prevent JS Alert