Home > Blog > vuokra-autot > Kannattaako Vuokra Auto Ja Leasing Auto Ottaa Samasta Paikasta

Kannattaako vuokra-auto ja leasing-auto ottaa samasta paikasta?

Kannattaako vuokra-auto ja leasing-auto ottaa samasta paikasta?

Tiistai, marraskuu 6, 2018

Vuokra- ja leasing-autoista voi koitua huomaamatta yritykselle ylimääräisiä kustannuksia ja työtaakkaa, jos autot tulevat eri yrityksistä. Pitkä- ja lyhytaikaisiin autotarpeisiin ei tarvitse tehdä erillisiä sopimuksia, jos kaikki yrityksen autot tulevat samasta paikasta.

Moni asiakkaamme on tuskastunut, jos autojen vuokraaminen ja leasing on hoidettu eri sopimuksilla usean eri yrityksen kanssa. Autojen hallinnassa on tällöin tuplasti hoidettavaa, pahimmillaan vielä enemmänkin. Useampi sopimus tarkoittaa myös useampia laskuja.

Olemme saaneet asiakkailtamme positiivista palautetta siitä, että kaikissa yrityksen autoihin liittyvissä asioissa voi pyytää apua tutulta yhteyshenkilöltä.

Asiakkaillamme, jotka vuokrasivat autoja monesta eri paikasta, oli yhteisenä ongelmana raportoinnin puute.  Tämä voi johtaa esimerkiksi tilanteeseen, jossa vuokra-autoja unohtuu pitkäaikaiseen käyttöön korkealla hinnalla. Kun kaikki autot otetaan samasta paikasta, asiakkaan koko autokannan tunteva yhteyshenkilö pystyy kertomaan asiakkaalle selkeästi kustannukset ja säästömahdollisuudet.

Autokannan hallinta on yksinkertaisinta silloin, kun vuokra- ja leasingautoille tarvitaan vain yksi yhteinen sopimus, kaikki näkyvät samassa raportoinnissa, kaikkien laskutus tapahtuu samalla kertaa ja asiat hoituvat tutun yhteyshenkilön kanssa.

Jos sinulla on kysyttävää, tai haluat pyytää tarjouksen, ota meihin yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake täältä

#leasing #yritysleasing #autokannanhallinta #arval ¤huoltoleasing

Prevent JS Alert