Etusivu > Haluan auton > Vuokraa tuotantoauto – Arvalilta saat pakettiauton joustavasti käyttöösi

Vuokraa tuotantoauto – Arvalilta saat pakettiauton joustavasti käyttöösi

LCV offers

MERCEDES-BENZ CITAN

109CDI K keskipitkä A2 4d

MERCEDES-BENZ VITO

109CDI-3,05/32K keskipitkä A2 ONE 4d

MERCEDES-BENZ SPRINTER

314CDI-3,5/37K keskipitkä A2 ONE 4d

LÖYDÄ TARPEISIISI SOPIVA TUOTANTOAUTO

Edut

Edut
  • Kaikki palvelut saatavilla

  • Yrityksesi mainosteipit voidaan sisällyttää hintaan

  • Voit räätölöidä autosi tavaratilan sisustuksen

     

Valitse tarpeisiisi sopiva tuotantoauto. Arval taka sinulle laadun ja palvelun. Järsjestämme puolestasi kaikki tuotantoautoosi liittyvät asiat kuten: rengaspalvelun, ajoneuvoverot, huollot, sijaisauton, paikannuspalvelut  

Miksi leasing?

Miksi leasing?

Autot ovat jokapäiväinen osa liiketoimintaa yrityksissä, joissa niitä käytetään tuotantoon. Monilla yhtiöillä autot ovat merkittävä kuluerä, joka saattaa sisältää myös riskejä jäännösarvoista tai korjauskuluista. Arvalilla on kyky ja resurssithoitaa autokantasi tehokkaasti. Sinulle jää mieleisesi ajoneuvon valinta sekä toivomasi pitoajan ja kilometrien arviointi.

Räätälöity ratkaisu
Tukeaksemme yrityksesi liikkuvuustarpeita, tarjoamme räätälöityjä ajoneuvokannan hallinnointipalveluita. Voit valita sopimusajan (12-96kk), kilometrit (0-300.000km), autosi varusteet tavaratilassa ja muut tarpeeseesi sopivat palvelut.

Miksi liisata tuotantoauto? ​​​​​​​

  • Pitkän aikavälin vuokraus on taloudellinen ratkaisu, koska välitöntä suurta investointia ei tarvita

  • Voit valita juuri tarpeisiisi sopivan ajoneuvon

  • Arval hoitaa hallinnolliset asiat ja saat selkeän näkymän autokantasi tapahtumiin

  • Pienet vahingot, poikkeavat korjaukset ja viat: liikkuvuutesi ei katkea leasingpalveluiden ansiosta. Arval järjestää avun ongelmatilanteissa.

Rakenna tuotantoautosi

Rakenna tuotantoautosi

Voit vaikuttaa koko ajoneuvosi elinkaaren ajan: mallin valinta, varusteet, tilauksesta toimitukseen. Arvalilla on kattava verkosto erityisosaamisen kumppaneita. Lue lisää tuotantoautosi rakentamisesta kohdasta”rakenna tuotantoauto”.

Rakenna tuotantoauto
Haluat tarpeiseesi sopivan tuotantoauton. Me autamme prosessin aikana. Voit luottaa ammattitaitoomme ja neuvoihimme, jotka kuuluvat palveluumme.

Neuvonta
Kaikki alkaa keskustelulla yhdessä business managerimme kanssa.  Jos sinulla on jo ajoneuvokanta, Arval voi analysoida sen, tunnistaa tarpeet ja ehdottaa räätälöityä ratkaisua.

Toteutus
Materiaalit, prosessit ja teknologia. Meidän tekniset kumppanit tekevät konkreettisen projektisuunnitelman, ottaen huomioon tarpeesi.

Huolenpito
Täsmällisyys ja jatkuvuus tukevat omaa liiketoimintaasi sijaisautojen osalta. Kekseliäät työkalut ja ammattiverkosto ovat aina saatavillasi.