Home > Kansainvalinen Yhteistyokumppanit > Autopolitiikkasi

Autopolitiikkasi

Yrityksesi tarpeet täyttävä autopolitiikka


 

Arval pyrkii rakentamaan pitkiä asiakassuhteita ja ymmärtämään asiakkaiden tarpeita. Suhteen rakentamisen avain on tehokas autokannan hallinta, jonka perustana on hyvä yritysautopolitiikka.
 

Sinulle sopiva autopolitiikka

Arval määrittää yritykselle parhaan autopolitiikan neljän pääkeinon avulla: Tarkastelemme teknisiä ja taloudellisia tekijöitä ja selvitämme politiikan henkilöstö- ja yritysvastuuvaikutukset. Takaamme sinulle parhaiten sopivan ajoneuvovalikoiman ja tarjoamme parhaat rahoitus- ja palveluvaihtoehdot. Lyhyen tai pitkän aikavälin tarpeesi sopivat taatusti budjettiisi. Arval tukee myös henkilöstön motivaatiota sekä turvallista ja ympäristöä säästävää autopolitiikkaa.

 

Hyödyt sinulle ja kuljettajillesi

Hyvä ja järkevä autopolitiikka auttaa varmistamaan vakaat ja ennustettavat autokantakustannukset, optimoi kuljettajiesi ajoneuvojen käytön ja pienentää oikeudellisia, yhteiskunnallisia ja työturvallisuuteen liittyviä riskejä. Kuljettajasi tietävät oikeutensa ja velvollisuutensa, ja heitä kohdellaan hyvin, mikä lisää motivaatiota.

 

"Arvalin Markus Kangasmäki on avain asiakastyytyväisyyteemme. Nopeat ja asiantuntevat vastaukset kysymykseen, kuin kysymykseen. Erinomainen asiakaspalvelukokemus hänen kanssaan työskentelystä!" 

-Asiakaspalaute 2018

Yritysleasing, leasing.
Me hallinnoimme autokantaasi, sinä päätät

Arval tarjoaa käyttöösi kokonaisen autokannan ilman ajoneuvojen hallintaan liittyviä kuluja, ongelmia ja harmeja.

Valitsemalla Arvalin sinä ja yrityksesi säästätte aikaa ja rahaa. Miksi? Koska me hallinnoimme kuljettajiasi. Sinun ei tarvitse huolehtia heidän päivittäisistä ajamisistaan, mutta autokantaasi liittyvät päätökset pysyvät silti täysin sinulla.

Kaikki yrityksesi kanssa solmimamme sopimukset löytyvät järjestelmistämme. Näin voimme olla kuljettajiesi tukena joka tilanteessa. Jos ajoneuvo vaurioituu ja tarvitaan huoltoa tai sijaisauto, viestintä tapahtuu suoraan Arvalin ja kuljettajan välillä. Arval toimii täysin puolueettomasti – kuten sen monet tyytyväiset asiakkaat voivat todistaa – aina autotyypin valintaa myöten. Yrityksesi päättää, mitä alueita se haluaa hallinoida itse ja mitä ulkoistaa Arvalille.

Aloitettuamme yhteistyön Arval toimittaa yrityksesi kaikille asiaankuuluville osastoille yksityiskohtaista tietoa mm. kuljettajista ja ajoneuvoista sekä vero- ja sopimustiedoista. Varmistamme, että kuljettajasi noudattavat yrityksesi autopolitiikkaa.

leasing, leasing blogi, leasing hyödyt, leasing vertailu

Prevent JS Alert