Tuotteemme

Ratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Riippumatta siitä, onko sopimuskautesi yksi päivä vai viisi vuotta, Arvalin ratkaisut ovat joustavia ja luotettavia ja pitävät kulut hallinnassa.

Selvää etua organisaatiosi liikkuvuus- ja autokantastrategialle tuovien pitkäaikaisten vuokrausratkaisujen lisäksi Arval tarjoaa myös ajoneuvojen lyhyen aikavälin vuokrausta.

PITKÄN AIKAVÄLIN VUOKRAUS

Array
Pitkän aikavälin vuokraus on helppo ja kustannustehokas tapa rahoittaa ja hallita liikeajoneuvoja. Sen avulla voit vuokrata autoja sitomatta pääomaa niiden hankintaan.

Arvalin pitkän aikavälin vuokrasopimukset kestävät 2–5 vuotta (ja tarvittaessa pitempäänkin). Saat käyttöösi uusia autoja ilman alkukustannuksia. Voit sen sijaan budjetoida menosi kiinteänä kuukausimääränä. Tarjoamme laajimman valikoiman malleja, ja kilpailukykyiset kulumme vaikuttavat positiivisesti ostovoimaamme. Hoidamme puolestasi kaiken huoltoon ja renkaisiin liittyvän, ja toimitamme tarvittaessa sijaisautot. Teemme auton – tai autokannan – käytöstä vaivatonta.

LYHYEN AIKAVÄLIN VUOKRAUS

Array
Arvalin lyhyen aikavälin vuokrasopimusten etu on, että maksat ajoneuvoista vain, kun tarvitset niitä, joten voit luottaa budjetin pysyvän aina hallinnassa.

Monet organisaatiot tarvitsevat juuri lyhyen aikavälin vuokrauksen joustavuutta. Arvalin sopimusten avulla voit pitää usean henkilö- ja pakettiauton autokantaa, maksaa ajoneuvoista vain tarvitessasi niitä ja palauttaa ne, kun tarvetta ei enää ole. Arvalin lyhyen aikavälin sopimuksissa ei ole irtisanomismaksuja tai pitkäaikaista sitoutumista – vähimmäisvuokra-aika on yksi vuorokausi. Lisäksi kaikki huoltokustannukset sisältyvät hintaan. Saat kätevästi kaiken tarvitsemasi.