Home > Leasingfirma Tarjoaa Yhteiskayttoautoja Yrityksille

Leasingfirma tarjoaa yhteiskäyttöautoja yrityksille

Leasingfirma tarjoaa yhteiskäyttöautoja yrityksille

Arval
Lauantai, 23. huhtikuu, 2016

Suomen markkinoille muutama vuosi sitten tullut Arval-autoleasingfirma on lanseerannut uuden tuotteen: Arval Car Sharingin.

Kyseessä on yhteiskäyttöauto, joka on suunnattu esimerkiksi sellaisille yrityksille, joiden työntekijät tulevat töihin julkisilla liikennevälineillä, mutta joilla on työpäivän aikana tarvetta henkilöauton käyttöön.

Arvalin Car Sharing -palvelun erikoisuus on, että autot varataan kännykkäsovelluksen avulla ja autojen ovet avataan ja suljetaan samalla applikaatiolla. Auto käynnistetään starttinapista, joten avaimia ei tarvita lainkaan.

”Auto voidaan varata iPhonen tai Androidin applikaatiolla. Suomi on edelleen Lumia-maa, mutta sille ei ole applikaatiota. Sen korvaa kortti, jota varten autossa on lukija”, kertoo Suomen Arvalin kaupallinen johtaja Carl Nykopp.

Yritys voi myös kattavasti seurata autojen käyttöä ja niistä aiheutuvia kuluja.

Arval aikoo kasvaa perinteisessä leasingissa alallaan Suomen kolmanneksi suurimmaksi parissa vuodessa, jolloin Arvalin autoja olisi tien päällä 4000 kappaletta. Kokeiluasteella Suomessa oleva yhteiskäyttöauto on Nykoppin mukaan lisäpalvelu yrityksille.

”Tämä eroaa perinteisestä leasingista niin, että tässä veloitetaan kiinteä, tällä hetkellä 220 euron kuukausikulu. Käytöstä maksetaan kilometrien mukaan, noin 20 senttiä kilometriltä, kun taas huoltoleasingissa tehdään sopimus tietylle kilometrimäärälle ja tietylle ajalle”, vertailee Nykopp.

Arvalin suomalaisessa testiyrityksessä työntekijät ovat käyttäneet paljon taksia. Nykoppin mukaan tässä 30 työntekijän yrityksessä yhteiskäyttöautolla päästiin satojen eurojen kustannussäästöön kuukaudessa.

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/leasingfirma-tarjoaa-yhteiskayttoautoja-yrityksille/dxKk94Gs

Andrei Biro

General Manager
Puhelin 
09 8254 1234
Sähköposti 

Prevent JS Alert