Home > Liikkuvuus Autokanta Ratkaisu > Konsultointi

Arvalin konsultointipalvelut

Konsultointipalvelu parantaa autokannan toimintaa

Arval Consulting tarjoaa parhaat liikkuvuus- ja autokantaratkaisut ja hoitaa sekä ajoneuvoasiat että henkilöstösi yleisen liikkuvuusstrategian.

Liikkuvuus- ja autokantastrategia

Autamme sinua etsitpä sitten uutta liikkuvuusstrategiaa tai tapaa tarkistaa yrityksesi autokantastrategian. Autamme tunnistamaan ja selvittämään yrityksen sisäiset liikkuvuusmotiivit. Pidämme sinut ajan tasalla yritystäsi koskevista veromuutoksista. Voimme auttaa sinua valitsemaan kaluston omatoimisen hallinnan ja leasingratkaisun välillä, ja selittämme niiden edut ja haitat. Pystyt tekemään tietoihin perustuvia päätöksiä järkevien taloudellisten syiden perusteella.

Käytäntö ja organisaatio

Liikkuvuus- ja autokantastrategia toteutetaan käytäntöinä, jotka vastaavat tarpeitasi ja määrittävät, miten organisaatiosi tulisi toimia. Autamme sovittamaan yrityksesi liikkuvuusstrategian sen motiiveihin ja päämääriin. Analysoimme yritysautopolitiikkasi ja autamme päivittämään tai muokkaamaan sen liiketoiminnan tarpeiden ja markkinatilanteen mukaan. Autamme myös optimoimaan autokannan yritysvastuutavoitteiden mukaiseksi ja ylipäänsä tehokkaammaksi.

Työntekijä ja kuljettaja

Kaikilla työntekijöilläsi on tärkeä rooli strategisten päämäärien saavuttamisessa riippumatta siitä, käyttävätkö he työautoa, ja kaikkien tarvitsee liikkua. Arval Consulting vertaa käytäntöjäsi muiden organisaatioiden vastaaviin parannusmahdollisuuksien löytämiseksi. Autamme myös tekemään työntekijöittesi ajotavasta turvallisemman tai taloudellisemman ja tarjoamme paljon e-oppimismoduuleja työntekijöille mm. turvallisesta ajotavasta ja moottoritie-etiketistä.

”Olemme saavuttaneet tuntuvia säästöjä keskimäärin 600 €/auto/vuosi.”

Alessandro Pigazzi, Director of Consulting, Arval.

Prevent JS Alert