Home > Liikkuvuus Autokanta Ratkaisu > Autoleasing yrityksille | Lyhytkestoiset leasing-sopimukset

Autoleasing yrityksille | Lyhytkestoiset leasing-sopimukset

Lyhyen aikavälin vuokraus

Arvalin lyhytkestoisissa leasing-sopimuksissa maksat autoistasi vain silloin, kun tarvitset niitä - kustannuksesi pysyvät kurissa.

Monet organisaatiot tarvitsevat  lyhyen aikavälin vuokrauksen joustavuutta. Arvalin lyhyen aikavälin sopimusten avulla käytössäsi on tarpeidesi mukainen määrä  henkilö- ja pakettiautoja. Maksat ajoneuvoista vain tarvitessasi niitä ja voit palauttaa ne, kun tarvetta ei enää ole. Arvalin lyhyen aikavälin sopimuksissa ei ole irtisanomismaksuja tai pitkäaikaista sitoutumista ja vähimmäisvuokra-aika on vain yksi vuorokausi. Palveluun sisältyy kaikki huolto- ja rengaskustannukset, joten palvelumalli on asiakkaalle erittäin helppo.

ARVAL TUO YKSILÖLLISEN LÄHESTYMISTAVAN AUTOLEASINGTOIMINTAAN.

Yksi yhteyshenkilö, joka tuntee autoasiasi hyvin.

Sinulla on oma nimetty yhteyshenkilö jokapäiväisiä autoasioita varten. Tilanteessa kuin tilanteessa – esimerkiksi auton hankinnassa tai ajoneuvosi huolto- ja korjaustapahtumissa – voit luottaa omaan asiantuntijaasi, joka on läheisessä yhteistyössä sinun ja autosi kanssa. Arvalin yhteyshenkilö löytää ratkaisut jokapäiväisiin ongelmiisi, joihin saatat törmätä. 

Arvalin asiakaspalvelutiimi hoitaa sinun asiasi joustavasti.

Asiakaspalvelutiimi varmistaa, että voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Sinulle nimetään asiakaspalvelutiimi ja avainhenkilö, joka on ensisijainen kontaktisi. Hän työskentelee leasing asiantuntijoista koostuvan tiimin kanssa, neuvoo auton huollossa, renkaiden vaihdossa ja jos tarvetta, järjestää väliaikaisen auton käyttöösi.  

Me varmistamme, että olemme lähempänä asiakasta kuin muut  leasing toimijat. Ainutlaatuinen toimintamallimme antaa asiakkaillemme suuren toimijan mittakaavahyödyt, kun samalla asiakkaamme nauttivat pienen toimiston kotoisuuden eduista. Me huolehdimme, että yhteydenpito pysyy asiakaspalvelumme otteessa

Pyydä tarjous
arval, full service, vehicle leasing, shortlease, short term rental

Nopea yhteydenotto:

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Prevent JS Alert