Home > Liikkuvuus Autokanta Ratkaisu > Pitkät ja lyhyen ajan leasing-sopimukset

Pitkät ja lyhyen ajan leasing-sopimukset

Lyhyen aikavälin vuokraus

Arvalin lyhytkestoisissa leasing-sopimuksissa maksat autoistasi vain silloin, kun tarvitset niitä - kustannuksesi pysyvät kurissa.

Monet organisaatiot tarvitsevat  lyhyen aikavälin vuokrauksen joustavuutta. Arvalin lyhyen aikavälin sopimusten avulla käytössäsi on tarpeidesi mukainen määrä  henkilö- ja pakettiautoja. Maksat ajoneuvoista vain tarvitessasi niitä ja voit palauttaa ne, kun tarvetta ei enää ole. Arvalin lyhyen aikavälin sopimuksissa ei ole irtisanomismaksuja tai pitkäaikaista sitoutumista ja vähimmäisvuokra-aika on vain yksi vuorokausi. Palveluun sisältyy kaikki huolto- ja rengaskustannukset, joten palvelumalli on asiakkaalle erittäin helppo.

ARVAL TUO YKSILÖLLISEN LÄHESTYMISTAVAN AUTOLEASINGTOIMINTAAN.

Yksi yhteyshenkilö, joka tuntee autoasiasi hyvin.

Sinulla on oma nimetty yhteyshenkilö jokapäiväisiä autoasioita varten. Tilanteessa kuin tilanteessa – esimerkiksi auton hankinnassa tai ajoneuvosi huolto- ja korjaustapahtumissa – voit luottaa omaan asiantuntijaasi, joka on läheisessä yhteistyössä sinun ja autosi kanssa. Arvalin yhteyshenkilö löytää ratkaisut jokapäiväisiin ongelmiisi, joihin saatat törmätä. 

Arvalin asiakaspalvelutiimi hoitaa sinun asiasi joustavasti.

Asiakaspalvelutiimi varmistaa, että voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Sinulle nimetään asiakaspalvelutiimi ja avainhenkilö, joka on ensisijainen kontaktisi. Hän työskentelee leasing asiantuntijoista koostuvan tiimin kanssa, neuvoo auton huollossa, renkaiden vaihdossa ja jos tarvetta, järjestää väliaikaisen auton käyttöösi.  

Me varmistamme, että olemme lähempänä asiakasta kuin muut  leasing toimijat. Ainutlaatuinen toimintamallimme antaa asiakkaillemme suuren toimijan mittakaavahyödyt, kun samalla asiakkaamme nauttivat pienen toimiston kotoisuuden eduista. Me huolehdimme, että yhteydenpito pysyy asiakaspalvelumme otteessa

Pyydä tarjous
arval, full service, vehicle leasing, shortlease, short term rental
Autoleasing pitkäkestoiseen tarpeeseen

PITKAKESTOINEN LEASING-RATKAISU

Arval pyrkii rakentamaan pitkiä asiakassuhteita ja ymmärtämään asiakkaiden tarpeita. Suhteen rakentamisen avain on tehokas autokannan hallinta, jonka perustana on hyvä yritysautopolitiikka. Pitkän aikavälin vuokraus on helppo ja kustannustehokas tapa rahoittaa ja hallita liikeajoneuvoja. Sen avulla voit vuokrata autoja sitomatta pääomaa niiden hankintaan. Arvalin pitkän aikavälin vuokrasopimukset kestävät 2–5 vuotta (ja tarvittaessa pitempäänkin). Saat käyttöösi uusia autoja ilman alkukustannuksia. Voit sen sijaan budjetoida menosi kiinteänä kuukausimääränä. Tarjoamme laajimman valikoiman malleja, ja kilpailukykyiset kulumme vaikuttavat positiivisesti ostovoimaamme. Hoidamme puolestasi kaiken huoltoon ja renkaisiin liittyvän, ja toimitamme tarvittaessa sijaisautot. Teemme auton – tai autokannan – käytöstä vaivatonta.

MIKSI VALITA TÄYDEN PALVELUN LEASING-RATKAISU? 

  • Ulkoistat kaikki ajoneuvoon liittyvät riskit.
  • Minimoit ajan, jonka henkilökuntasi käyttää autokannan hallintaan.
  • Voit luottaa, että kulusi pysyvät aina hallinnassa.
  • Voit keskittyä ydinliiketoimintaasi tuhlaamatta resursseja vähemmän keskeisen alueen hoitamiseen.

Tunnet liiketoimintasi, ja me tunnemme omamme. 82,100 asiakasta ympäri maailmaa takaa sen. Voit luottaa täysin laajaan asiantuntemukseemme.

SAAT TARJOUKSEN 4 TUNNIN SISÄLLÄ
Ota meihin yhteyttä soittamalla 09 8254 1234 tai sähköpostitse.

Pyydä tarjous
arval, full service, vehicle leasing, long term rental

Prevent JS Alert