Home > Liikkuvuus Autokanta Ratkaisu > Yhteiskayttoauto

Arval Car Sharing | a shared lease vehicle for multiple employees

Arval Car Sharing, YHTEISKÄYTTÖAUTO KAIKILLE

Leasingauto Päiville, Pekalle… ja kenelle tahansa muulle, joka tarvitsee joustavan ratkaisun työmatkoihin

 

 


Päivi on nuori ja dynaaminen työntekijä. Ei vakituista työaikaa, ei pysyvää työpistettä. Joka päivä hän mukautuu senhetkisiin olosuhteisiin. Pekka sen sijaan pitää säännöllisestä elämästä ja ajaa työmatkat joka päivä omalla autollaan. Ruuhkaisina ja ruuhkattomina päivinä, satoi tai paistoi. Liisa…

Jokaisella on omanlaisensa liikkumistarve. Pystytkö sinä – työnantajana – täyttämään nämä tarpeet? Arvatenkin et aina pysty. Arval Car Sharing auttaa sinua tarjoamaan työntekijöillesi joustavuutta työssä liikkumiseen, samalla kun he voivat olla varmoja liikkuvansa edustavalla ja turvallisella kulkuneuvolla.

Arval Car Sharing -palvelusta
Arval Car Sharing on täysin uusi tapa tarjota auto kaikkien yrityksen työntekijöiden käyttöön ilman perinteisiä vuokrajärjestelyjä. Yrityksen toimipaikalla on yksi tai useampi auto kaikkien niiden työntekijöiden käytettävissä, joilla ei ole leasingautoa. Älykästä jakamista: koko henkilöstö pääsee nauttimaan leasingauton tuomista eduista työmatkoilla.

Älypuhelin avaimena
Käyttäjä voi varata auton omalla älypuhelimellaan muutamassa sekunnissa. Älypuhelin muuttuu virtuaaliavaimeksi, joten avaimia tai kortteja ei tarvitse luovuttaa edelleen. Tämä on äärimmäisen käytännöllistä. Älykäs varausjärjestelmä, jonka avulla voit varata auton koska tahansa, missä tahansa, tekee Arval Car Sharing -ratkaisusta ainutlaatuisen.

 

 

Miksi valita Arval Car Sharing?

Maksu vain toteutuneesta ajosta
Edullisella kuukausimaksulla yrityksesi saa Arval Car Sharing -auton rajoittamattomaan käyttöönsä. Ajosta peritään kiinteä kilometrihinta. Hintarakenteen ansiosta maksat auton saatavuuden sijasta pääasiassa sen käytöstä. Siksi Arval Car Sharing -ajoneuvo on erinomainen ratkaisu korvaamaan muut kuljetusmuodot, kuten taksit, päiväksi vuokrattavat autot ja kimppakyydit.

Edustavuus
Arval Car Sharing -auto edistää yrityksesi imagoa, kun voit olla varma, että työntekijäsi saapuvat paikalla uudella, hyvin varustetulla autolla. Voit lisätä oman tuotemerkkisi.

Mukavaa ja täsmällistä
Jokaisen ajokerran kilometrit ja polttoaineenkulutus tallennetaan automaattisesti. Näin ajoneuvon hallinnointi on tarkkaa ja täsmällistä.

Täysi käyttöleasingsopimus
Täyteen käyttöleasingsopimukseen perustuva konsepti tarjoaa käyttäjille huolettoman ratkaisun, jonka ansiosta heidän ei tarvitse murehtia ylimääräisistä kustannuksista.

Käyttäjän edut

Tämän yksinkertaisen ja käyttäjälle mukavan ratkaisun ansiosta käyttäjän ei tarvitse täyttää kulukorvaushakemuksia, käyttää omaa autoaan työssä eikä olla riippuvainen julkisista kulkuneuvoista. Lisäksi hyvin varustetulla, turvallisella ja ympäristöystävällisellä autolla ajo on nautinnollista. Työntekijäsi lähtevät tien päälle ylpeinä.

Arval Car Sharing, YHTEISKÄYTTÖAUTO KAIKILLE

Prevent JS Alert