Home > Mikä tekee huoltoleasingistä hyvän vaihtoehdon sinun tulevaisuuden autoilullesi?

Mikä tekee huoltoleasingistä hyvän vaihtoehdon sinun tulevaisuuden autoilullesi?

Mitä on Arvalin tarjoama huoltoleasing?

Mikä tekee huoltoleasingistä hyvän vaihtoehdon? Koska hoidamme kaiken muun sillä välin, kun keskityt yrityksesi toimintaan. Ulkoistat kaikki huoltoon, ylläpitoon, korjauksiin, vakuutuksiin, sijaisautoihin ja koko työkuormaan liittyvät mahdolliset ongelmat sekä riskit.

Kun valitset huoltoleasinginauton suoran ostamisen sijasta, maksat joka ajoneuvosta yhden summan  kuukaudessa. Vastineeksi Arval – joka omistaa auton – hoitaa kaikki oheistoiminnot. 

Työkuormalla tarkoitetaan kuljettaja- ja ajoneuvokantahallintoa, kustannusten seuraamista, raportointia, konsultointia ja muuta päivittäistä autokantaan liittyvää toimintaa.

Sinä hallitset ulkoistuksen tason: päätät etukäteen, miten suuren osan vastuusta annat meidän kantaa.

Suurin kohtaamamme väärinkäsitys on, että huoltoleasing on kalliimpaa kuin ostaminen.

Itse asiassa huoltoleasing ja ostaminen maksavat suunnilleen saman verran. Erona on kaikki se vaiva, jolta säästämme sinut. Ymmärrämme, että haluat silti verrata nykytilannettasi mahdolliseen tulevaan tilanteeseen. Useimmat yritykset vertaavat menneitä kustannuksia tuleviin leasingkustannuksiin.

Miksi valita Arvalin leasingpalvelu?

Arvalilla sopimus tehdään yleensä 2-5 vuodeksi ja sen jälkeen sopimuksesta riippuen yritys voi jatkaa leasingia tai palauttaa auton. Käytetyt autot voidaan leasata myös vielä lyhyemmäksi ajaksi. Valikoimastamme löytyy huoltoleasing pakettiautoja, sähköautoja ja henkilöautoja. 

Säästä aikaa
Autojen hallinnoiminen, analyysit ja raportointi vie yrityksesi ydinliiketoiminnalta turhaa aikaa.

Helppo kirjanpidollisesti. Leasingauto ei sido pääomaa omistusauton tavoin. Anna siis Arvalin huolehtia niistä ja yrityksenne välttyy ylimääräiseltä vaivalta.

Säästä rahaa
Arvalin sopimuskumppanien ansiosta saamme yrityksellenne parhaan mahdollisen ostoehdon. Vaikka olisitte sitä mieltä, että leasing ei ole vaihtoehto yrityksellenne tarpeeksi suuren pääoman ansiosta, yhteistyö Arvalin kanssa on silti mahdollista ja hyödyllistä. Voitte rahoittaa omat autonne, mutta silti hyötyä lukemattomista palveluista joita tarjoamme.

Arval pystyy neuvottelemaan suurostajana parhaat mahdolliset edut, joka näkyy lopullisessa leasing hinnassa.

Auton arvon aleneminen vaikuttaa suuresti leasingin hintaan, meidän kautta monet hyvin hintansa pitävät premium-tasoisetkin autot ovat hinnaltaan kohtuullisia.

Turvallisuus

Arvalin Active Link on yksi markkinoiden kehittyneimmistä autokannan hallintaan suunnatuista mobiiliaplikaatioista.

Nopea yhteydenotto:

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Prevent JS Alert