Etusivu > Oma vai leasing > Miksi Valita Leasing

Miksi valita Arvalin leasingpalvelu?

Me hallinnoimme, sinä johdat

Autokannan hallinnan ulkoistaminen vapauttaa aikaa ja resursseja sekä poistaa riskejä. Voit valita ulkoistamisen asteen ja luottaa, että toimitamme juuri sen, mitä olemme luvanneet.

Arval omistaa ajoneuvon, joten sen lisäksi, että hoidamme oheistoiminnot puolestasi, vastaamme myös kaikista siihen liittyvistä riskeistä. Joidenkin mielestä autokannan hallinta on helppoa. Kun alat miettiä siihen liittyviä tahoja – mm. valmistaja, jälleenmyyjä, veroviranomainen, vakuutusyhtiö, rengas- ja tuulilasitoimittaja, korjaaja ja tietysti yrityksesi henkilöstöosasto – huomaat pian, ettei asia olekaan niin yksinkertainen. Voit itse päättää, paljonko haluat ulkoistaa meille.

Katso tästä kuinka me hallinnoimme autokantaasi samalla, kun sinä teet päätökset:

 

Arvalin sitoumukset

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Neuvomme ja autamme luomaan yritysautopolitiikan, joka täyttää organisaation tarpeet.

Kuva
Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Hallinnoimme autokantaasi ja työsuhdeautoilijoitasi.

Kuva
Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Tarjoamme kattavat raportit autokannasta päätöksenteon ja budjetoinnin helpottamiseksi.

Kuva
Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Sitoudumme asiakkaisiimme palvelulupauksien kautta.

Kuva

Arval tuo yksilöllisen lähestymistavan autoleasingtoimintaan

Keskitymme ja tutustumme sinuun ja kuljettajiisi. Monien mielestä autoleasing on yritysten välistä palvelua. Arval näkee sen ihmisten välisenä palveluna – yksilöllisenä leasingpalveluna.

Yksi yhteyshenkilö, joka tuntee yrityksesi hyvin

Sinulla  on oma nimetty yhteyshenkilösi kaikissa autokantasi hoitamiseen liittyvissä päivittäisissä asioissa. Tilanteessa kuin tilanteessa – esim. edullisimman sopimuksen neuvottelussa tai ajoneuvojesi huollon ja korjauksen hoidossa – voit luottaa omaan asiantuntijaasi, joka muodostaa läheisen yhteistyösuhteen sinun ja autoilijoittesi kanssa. Arvalin yhteyshenkilö löytää jokaiseen pulmaan ratkaisun, joka noudattaa tehtyjä sopimuksia.

 

Arvalin asiakaspalvelutiimi hoitaa autokantasi sujuvasti

Asiakaspalvelutiimi varmistaa, että olet aina toimintamme ytimessä. Tiimin keskeinen henkilö on nimetty yhteyshenkilösi, joka on ensisijainen yhteyshenkilösi. Hänen kanssaan työskentelee asiantuntijoista koostuva asiakaspalvelutiimi, joka mm. ohjeistaa autojen huolloissa, renkaiden vaihdoissa ja järjestää tarvittaessa sijaisautot.

Varmistamme aina, että olemme lähempänä asiakkaitamme kuin muut toimijat. Ainutlaatuinen rakenteemme sallii meidän hyödyntää kaikkia suuren toimijan etuja, ja samalla asiakkaamme voivat nauttia pientoimiston kanssa asioimisen eduista. Pidämme huolta, ettei vuorovaikutuksemme koskaan menetä yksilöllistä otettaan.