Home > Tietoja Arvalista > Organisaatio

Organisaatio

7 000 TYÖNTEKIJÄÄ VARMISTAA LIIKKUVUUTESI

Arvalilla on yli 7 000 työntekijää 29 maassa. He varmistavat, että saat aina kattavan palvelun ja voit ulkoistaa autokantaasi liittyvät riskit.

Vuonna 1989 perustettu ja BNP Paribasin täysin omistama Arval* on erikoistunut ajoneuvojen täyden palvelun leasingiin. Yritys tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille ja yhteisöille  räätälöityjä yritysautoihin liittyviä palveluja. Arval kantaa Asiakkaidensa puolesta  kaikki autokannan hallintaan liittyvät riskit. Arvalilla on yli 7 000 työntekijää 29 maassa. Joulukuussa 2018  sillä oli yli 1 193 910  leasingauton kanta maailmanlaajuisesti. Euroopan suurin toimija Arval  ja Pohjois-Amerikan johtava hallinnointiyhtiö Element ovat perustaneet  maailman suurimman liittoutuman  autokannan rahoitus- ja hallintapalveluiden ympärille. 

* Arval on BNP Paribas -pankin tytäryhtiö ja se on osa konsernin –ydinliiketoimintoja , jolla on tärkeä rooli konsernin kansainvälisessä laajenemisessa.

Tavoitteemme

Tavoitteenamme on tuottaa kattava valikoima autoleasingratkaisuja kaiken kokoisille yrityksille.

Noudatamme mottoamme: Arval ei anna vain mitä pyydät, vaan myös sen, mitä olet aina halunnut. Jo yrityksemme ensimmäisestä päivästä alkaen neljännesvuosisata sitten, tavoitteemme on ollut tarjota niin täydellistä palvelua, ettei asiakkaidemme tarvitse edes ajatella autokantansa hallintaa. Kokemus on opettanut meille, että yritykset vaativat autokannan hallintaratkaisulta  tehokkuutta, läpinäkyvyyttä ja tarkkuutta. Haluamme täyttää kaikki odotukset ja ylittämme ne aina, kun mahdollista.

Lupauksemme

Arvalilla pyrimme osoittamaan joka päivä, että pidämme lupauksemme ja ylittämme odotukset aina, kun mahdollista.

Aloittamalla yhteistyön Arvalin kanssa saat avuksesi omistautuneen, ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstön, joka nauttii työstään, auttaa sinua mielellään ja hoitaa hommansa.  Tarjoamme työntekijöille koulutusta Arval Academyn kautta.  Jaamme säännöllisesti asiakaspalautetta ja tarjoamme työntekijöillemme työmahdollisuuksia monissa eri tehtävissä ja maissa.

Ammattilaisemme

Arvalin työntekijät ovat hyvin koulutettuja, motivoituneita ja perillä asiakkaiden tarpeista. He ovat saaneet tietotaitonsa Arval Academyn sekä asiakaspalautteen kautta.

Arvalin henkilöstö on suurin voimavaramme ja työntekijöihin panostetaan paljon. Meidän ihmiset ovat:

  • Koulutettuja ja yrittäjähenkisiä, joka rohkaisee heitä ajattelemaan laatikon ulkopuolella ja jakamaan ideoita
  • Innovaatiokeskeisiä, joka auttaa työpaikalla käyttämään uutta teknologiaa
  • Motivoituneita ja sitoutuneita pitämään asiakkaat tyytyväisinä
  • Laatutietoisia ja ongelmanratkaisukykyisä

 

Saavuttaakseen yllä mainitut asiat, heille tarjotaan:

  • Säännöllistä palautetta asiakastyytyväisyydestä ja saavutetusta tuloksista
  • Arvalin koulutus Arval Academyn avulla
  • Vaihtelevat työtehtävät ja kansainvälisyyden tuomat mahdollisuudet

 

Meidän ihmiset tekevät Arvalista hienon paikan, missä tehdä töitä. He haluavat saada tyytyväisistä asiakkaista lojaaleita kumppaneita.

Arval World Maps

Arval tytäryhtiöt
Element-Arval Global-Alliance
Muut

Ratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Tarvitsetpa sitten yhden päivän tai kahdeksan vuoden sopimuksen, Arvalin ratkaisut ovat joustavia ja luotettavia ja pitävät kulut hallinnassa.

Selvää etua organisaatiosi liikkuvuus- ja autokantastrategialle tuovien pitkäaikaisten vuokrausratkaisujen lisäksi Arval tarjoaa myös ajoneuvojen lyhyen aikavälin vuokrausta ja yhteiskäyttöautoja.

PITKÄN AIKAVÄLIN VUOKRAUS

Pitkän aikavälin vuokraus on helppo ja kustannustehokas tapa rahoittaa ja hallita liikeajoneuvoja. Sen avulla voit vuokrata autoja sitomatta pääomaa niiden hankintaan.

Arvalin pitkän aikavälin vuokrasopimukset kestävät 2–8 vuotta. Saat vuokrattua käyttöösi kauttamme uusia tai käytettyjä autoja ja maksat autosta kiinteää kuukausivuokraa. Kauttamme on saatavilla kaikki suomeen tuotavat henkilö- ja pakettiautomerkit. Asiakkaana hyödyt meidän hankintavolyymeiden takaamista alennuksista, jotka alentavat maksamaasi vuokraa. Palveluumme sisältyy kaikki huoltoihin ja renkaisiin liittyvät kustannukset ja toimitamme käyttöösi sijaisautot. Teemme auton – tai autokannan – käytöstä Asiakkaallemme vaivatonta.

Lue lisää
LYHYEN AIKAVÄLIN VUOKRAUS

Arvalin lyhyen aikavälin vuokrasopimusten etu on, että maksat ajoneuvoista vain, kun tarvitset niitä ja kustannuksesi pysyvät kurissa.

Monet organisaatiot tarvitsevat lyhyen aikavälin vuokrauksen joustavuutta. Arvalin lyhyen aikavälin sopimusten avulla käytössäsi on tarpeidesi mukainen määrä  henkilö- ja pakettiautoja. Maksat ajoneuvoista vain tarvitessasi niitä ja voit palauttaa ne, kun tarvetta ei enää ole. Arvalin lyhyen aikavälin sopimuksissa ei ole irtisanomismaksuja tai pitkäaikaista sitoutumista ja vähimmäisvuokra-aika on vain yksi vuorokausi. Palveluun sisältyy kaikki huolto- ja rengaskustannukset joten palvelumalli on Asiakkaalle erittäin helppo.

Lue lisää
Arval Konsultointi

Konsultointipalvelu parantaa autokantasi hallintaa

Arvalin konsultointipalvelu varmistaaa Asiakkaalle parhaat ja tarpeisiin räätälöidyt liikkuvuus- ja autokantaratkaisut. Konsultointipalvelun avulla on mahdollista saavuttaa merkittäviä säästöjä autokustannuksissa.  

Lue lisää
Arval ulkoistuspalvelu

Ulkoistaminen lisää tehokkuutta

Autokannan hallinnan ulkoistaminen vapauttaa aikaa ja resursseja. Voit valita itse ulkoistamisen asteen ja luottaa siihen, että me toimitamme juuri sen, minkä olemme luvanneet. Me hallinnoimme, sinä johdat.

Lue lisää

Prevent JS Alert