Etusivu > Tietoja Arvalista > Organisaatio

Organisaatio

Liikkumiseen panostaa 5 000 työntekijää

Arvalin yli 5 000 työntekijää 28 maassa hoitavat kaikki autokantaasi liittyvät riskit ja varmistavat, että se saa aina täyden palvelun.

Vuonna 1989 perustettu ja BNP Paribasin täysin omistama Arval* on erikoistunut ajoneuvojen täyden palvelun leasingiin. Yritys tarjoaa ammatinharjoittajista, pk-yrityksistä ja suurista kansainvälisistä yrityksistä koostuvalle asiakaskunnalleen räätälöityjä autokantaratkaisuja. Se ottaa kantaakseen myös kaikki autokannan hallintaan liittyvät riskit. Arvalilla on yli 5 000 työntekijää 28 toimintamaassa. Marraskuuhun 2015 mennessä sillä oli yli 930 000 leasingauton autokanta maailmanlaajuisesti. Arval on osa maailmanlaajuista liittoutumaa Pohjois-Amerikan johtavan autokannan hallintayrityksen Elementin kanssa. 

* Arval on BNP Paribas -pankin tytäryhtiö ja osa konsernin Retail Banking -ydintoimintoja. Retail Banking on maailmanlaajuinen yksityispankkien ja erikoistuneiden talouspalvelujen verkosto, jolla on tärkeä rooli konsernin kansainvälisessä laajenemisessa.

Tavoitteemme

Tavoitteemme on toimittaa täysi valikoima autoleasingratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille.

Noudatamme tunnuslausettamme: Arval ei anna vain mitä pyydät, vaan sen, mitä olet aina halunnut. Jo yrityksemme ensimmäisestä päivästä neljännesvuosisata sitten, tavoitteemme on ollut tarjota niin täyttä palvelua, ettei asiakkaidemme tarvitse edes ajatella autokantansa hallintaa. Kokemus on opettanut meille, että yritykset odottavat autokannan hallintaratkaisulta ehdotonta tehokkuutta, läpinäkyvyyttä ja tarkkuutta. Täytämme kaikki odotukset ja ylittämme ne aina, kun mahdollista.

Lupauksemme

Pyrimme osoittamaan joka päivä, että pidämme lupauksemme ja ylittämme odotukset aina, kun mahdollista.

Tekemällä sopimuksen Arvalin kanssa saat avuksesi omistautuneen, ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstön, joka auttaa sinua mielellään ja nauttii työstään. Koska olemme ylpeitä heistä, tarjoamme heille koulutusta Arval Academyn kautta jakamalla säännöllisesti asiakaspalautetta ja tarjoamalla työmahdollisuuksia monissa eri maissa ja tehtävissä.

Ammattilaisemme

Arvalin työntekijät ovat hyvin koulutettuja, motivoituneita ja perillä asiakkaiden tarpeista heidän Arval Academyn kautta saamansa tietotaidon ja asiakaspalautteen ansiosta.