Etusivu > Tietoja Arvalista > Organisaatio

Organisaatio

6 400 TYÖNTEKIJÄÄ VARMISTAA LIIKKUVUUTESI

Arvalilla on yli 6 400 työntekijää 29 maassa. He varmistavat, että saat aina kattavan palvelun ja voit ulkoistaa autokantaasi liittyvät riskit.

Vuonna 1989 perustettu ja BNP Paribasin täysin omistama Arval* on erikoistunut ajoneuvojen täyden palvelun leasingiin. Yritys tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille ja yhteisöille  räätälöityjä yritysautoihin liittyviä palveluja. Arval kantaa Asiakkaidensa puolesta  kaikki autokannan hallintaan liittyvät riskit. Arvalilla on yli 6 400 työntekijää 29 maassa. Joulukuussa 2016  sillä oli yli 1 028 142 leasingauton kanta maailmanlaajuisesti. Euroopan suurin toimija Arval  ja Pohjois-Amerikan johtava hallinnointiyhtiö Element ovat perustaneet  maailman suurimman liittoutuman  autokannan rahoitus- ja hallintapalveluiden ympärille. 

* Arval on BNP Paribas -pankin tytäryhtiö ja se on osa konsernin –ydinliiketoimintoja , jolla on tärkeä rooli konsernin kansainvälisessä laajenemisessa.

Tavoitteemme

Tavoitteenamme on tuottaa kattava valikoima autoleasingratkaisuja kaiken kokoisille yrityksille.

Noudatamme mottoamme: Arval ei anna vain mitä pyydät, vaan myös sen, mitä olet aina halunnut. Jo yrityksemme ensimmäisestä päivästä alkaen neljännesvuosisata sitten, tavoitteemme on ollut tarjota niin täydellistä palvelua, ettei asiakkaidemme tarvitse edes ajatella autokantansa hallintaa. Kokemus on opettanut meille, että yritykset vaativat autokannan hallintaratkaisulta  tehokkuutta, läpinäkyvyyttä ja tarkkuutta. Haluamme täyttää kaikki odotukset ja ylittämme ne aina, kun mahdollista.

Lupauksemme

Arvalilla pyrimme osoittamaan joka päivä, että pidämme lupauksemme ja ylittämme odotukset aina, kun mahdollista.

Aloittamalla yhteistyön Arvalin kanssa saat avuksesi omistautuneen, ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstön, joka nauttii työstään, auttaa sinua mielellään ja hoitaa hommansa.  Tarjoamme työntekijöille koulutusta Arval Academyn kautta.  Jaamme säännöllisesti asiakaspalautetta ja tarjoamme työntekijöillemme työmahdollisuuksia monissa eri tehtävissä ja maissa.

Ammattilaisemme

Arvalin työntekijät ovat hyvin koulutettuja, motivoituneita ja perillä asiakkaiden tarpeista. He ovat saaneet tietotaitonsa Arval Academyn sekä asiakaspalautteen kautta.

Arvalin henkilöstö on suurin voimavaramme ja työntekijöihin panostetaan paljon. Meidän ihmiset ovat:

  • Koulutettuja ja yrittäjähenkisiä, joka rohkaisee heitä ajattelemaan laatikon ulkopuolella ja jakamaan ideoita
  • Innovaatiokeskeisiä, joka auttaa työpaikalla käyttämään uutta teknologiaa
  • Motivoituneita ja sitoutuneita pitämään asiakkaat tyytyväisinä
  • Laatutietoisia ja ongelmanratkaisukykyisä

 

Saavuttaakseen yllä mainitut asiat, heille tarjotaan:

  • Säännöllistä palautetta asiakastyytyväisyydestä ja saavutetusta tuloksista
  • Arvalin koulutus Arval Academyn avulla
  • Vaihtelevat työtehtävät ja kansainvälisyyden tuomat mahdollisuudet

 

Meidän ihmiset tekevät Arvalista hienon paikan, missä tehdä töitä. He haluavat saada tyytyväisistä asiakkaista lojaaleita kumppaneita.

Arval World Maps

Arval tytäryhtiöt
Element-Arval Global-Alliance
Muut

Arvalin oma ajatushautomo

Corporate Vehicle Observatory: Arvalin riippumaton alan trendeihin keskittynyt ajatushautomo

Corporate Vehicle Observatory – Arvalin ajatushautomo – perustettiin Ranskassa vuonna 2002 ja toimii 17 Arval-maassa. Hautomo tuottaa vuosittain barometrin, joka analysoi alan autokanta-, ajoneuvo- ja liikkuvuustrendejä 17 maassa. CVO-ajatushautomo:

  • on täysin riippumaton

  • koostuu kansainvälisistä asiantuntijapaneeleista

  • keskittyy alan trendeihin.


Corporate Vehicle Observatory 2015 tutkimustulokset

Lisätietoja: Corporate Vehicle Observatory

 

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing