Etusivu > Tietoja Arvalista > Rekrytointi

Rekrytointi

Liity liikkuvuuden ammattilaisten tiimiimme
Arvalin missio

Arvalilla työskentelemme päivittäin mobiliteetti kysymyksien kanssa.  Meillä on myös vastauksia leasing tarpeisiin tänään ja huomenna.

Teemme tämän innostuneen tiimin kanssa, jolla on sisua ja kriittistä silmää. Onko sinulla oma näkemys autoalasta ja et malta odottaa että voit jakaa sen?  Katso alhaalla olevat avoimet työpaikat ja vahvista meitä sinun tietämyksellä.

AVOIMET TYÖPAIKAT
Arvalin lupaukset
Ambitio
Meidän tavoite on olla johtava brändi meidän alalla, tukemalla asiakkaitamme ajoneuvojen hallinnassa pitkäaikaisesti.
Luovuus
Arval suorittaa jatkuvasti teknologian seurantaa, jotta voimme kehittää tehokkaita IT resursseja, jotka mahdollistaa Arvalin tiimit tarjoamaan innovatiivisia tuotteita ja palveluja asiakkaille.
Reaktiivisuus
Yhdistämällä tehokkuuden ja nopeuden, pystymme palvelemaan asiakkaitamme kaikissa tilanteissa. Tehokkaiden työkalujen ja pätevän sidosryhmän takia, meidän reagointikyky auttaa hallitsemaan riskien ja kustannuksien muutoksia.
TYÖSKENTELE ASIANTUNTIJOIDEN KANSSA
12/2016 minulla tulee täyteen kolme vuotta Arvalilla. Olen viihtynyt erittäin hyvin sillä ilmapiiri meillä töissä on rento ja työkaverit ovat mukavia. Emme ole vain työkavereita vaan meistä on tullut ystäviä ja vietämme aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla.
Jaana Holappa
Accountant
Olen ollut töissä Arvalilla vuoden 2016 syksystä lähtien ja työskentely uusien työkavereiden kanssa on alusta asti ollut erittäin mukavaa. Työilmapiirimme on positiivisesti virittynyt ja on ilo työskennellä huippuammattilaisten kanssa.
Turkka Kivilehto
Operations coordinator