Home > Tietoja Arvalista > Rekrytointi Old

Rekrytointi

AVOIMET TYÖPAIKAT

Acquisition specialist

Oletko luontaisesti kiinnostunut autoista ja haluat hyödyntää tätä osaamistasi? Oletko yrittäjähenkinen, asetat itsellesi korkeita tavoitteita ja haluat jatkuvasti kehittyä? Tuletko hyvin toimeen ihmisten kanssa?

Jos vastasit kyllä, Acquisition specialistin paikka on kuin tehty sinua varten!

 

Mitä Acqusition specialist tekee?

Acquisition specialistin ensisijainen työtehtävä on uusien asiakkaiden kartoittaminen sekä tapaamisten sopiminen. Acquisition specialist työskentelee tiiviissä yhteistyössä Business managereidemme kanssa ja työtehtävissä pääsee tutustumaan eri yrityksiin, toimialoihin ja organisaatiorakenteisiin. Acquisition specialistin työkuvaan kuuluu myös muut myynnin tehtävät, kuten tarjousten tekeminen, luottopäätöksien valmistelu ja sopimusten kirjoittaminen. Tämän lisäksi Acquisition specialist pääsee seuraamaan kokeneiden Account Managereiden asiakaspalvelua ja tutustuu samalla koko myyntiprosessiin.

Lisäksi Acquisition specialistimme

  • hakevat aktiivisesti uusia prospekteja
  • kartoittavat uusia kaupallisia mahdollisuuksia
  • reagoivat välittömästi uusiin mahdollisuuksiin

 

Tavoitteenamme on voimakas kasvu vuoden 2018 loppuun mennessä ja haluamme sinut mukaan rakentamaan menestystarinaamme. Acquisition specialistilla on erinomainen mahdollisuus kehittyä alan ammattilaiseksi. Opit uutta ja jaat osaamistasi kollegoiden kanssa sekä edesautat omalta osaltasi Arvalin kehitystä. Tavoitteena on, että Acquisition specialistimme olisivat ajan kuluessa valmiita siirtymään Account Managerin tehtävään.

 

Ketä etsimme?

Etsimme vastavalmistunutta myynnistä kiinnostunutta korkeakouluopiskelijaa joka viihtyy asiakasrajapinnassa ja jolla on asenne kohdallaan! Aikaisempaa myyntikokemusta et tarvitse, sillä aito kiinnostus yritysmyyntiä kohtaan on tärkeintä. Meiltä saat kattavan koulutuksen ja tuen kehittyäksesi myynnin ammattilaiseksi. Aikaisempi myynti- ja asiakaspalvelukokemus on etu. Etsimämme henkilö on ennen kaikkea tuloshakuinen sekä sinnikäs ja nauttii itsenäisestä ja aktiivisesta työskentelystä.

 

Etsimämme henkilö on:

  • kaupallisesti ajatteleva ratkaisumyyjä
  • tavoitteellisella asenteella rohkea
  • innostunut, periksiantamaton, kunnianhimoinen
  • erinomainen kommunikoija sekä suomen että englannin kielellä

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kyllä, tartu tilaisuuteen! Tarjoamme sinulle työpaikan, joka haastaa sinua joka päivä, ja työpaikan rennon mukavassa työyhteisössä, joka tukee ja innostaa sinua menestymään. Jätä hakemuksesi Hae heti -valikon kautta tai lähetä se sähköpostilla suoraan meille osoitteeseen jobs@arval.fi. Tai soita 09 8254 1234. Odotamme yhteydenottoasi!