Etusivu > Tietoja Arvalista > Rekrytointi > ACQUISITION SPECIALIST / B2B -PALVELUMYYJÄ

ACQUISITION SPECIALIST / B2B -PALVELUMYYJÄ

Vantaa
Vakituinen
Team Luokka: 
Asiakkuudenhallinta
Työkokemus: 
< 2 vuotta
Taitotaso: 
Aloittelija
Vähimmäis koulutustaso: 
Bachelor
Sinun tehtäväsi: 

Tehtävässä olet avainroolissa leasing-palvelumme myyntiprosessin alkuvaiheessa. Keskityt aktiivisella otteella uusien asiakkaiden löytämiseen, yhteydenottoon ja asiakassuhteiden käynnistämiseen. Pääsääntöisesti olet yhteydessä asiakkaisiin puhelimitse. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat myös mm. tiedusteluihin vastaaminen, avustaminen sopimusten ja tarjousten laadinnassa ja muut monipuoliset hallinnolliset tehtävät. Teet yhteistyötä yrityksen muun myyntitiimin ja asiantuntijoiden kanssa osana nuorekasta ja dynaamista tiimiä.

Vaadittu tausta: 

Tunnet aitoa innostusta ja kiinnostusta myyntiin ja laadukkaaseen asiakastyöhön. Omaat positiivisen ja myynnillisen asenteen sekä kyvyn itsenäiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja näet ratkaisuja ongelmien sijaan. Odotamme, että sinulla on innostusta opetella uusia asioita ja kasvaa tehtävässä. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat myös sujuvasti englantia. Koulutustaustasi on mielellään kaupallinen ja aikaisempi kokemus puhelintyöskentelystä katsotaan eduksi. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan jatkuvasti kehittyvällä alalla sekä aidosti kansainvälisen työympäristön, rennon työilmapiirin sekä mukavat työkaverit. Olemme voimakkaassa kasvussa, joten tarjoamme myös mahdollisuuden päästä mukaan kasvamaan kanssamme, vahvan kansainvälisen toimijan omistuksessa. Toimipisteemme sijaitsee moderneissa tiloissa Vantaalla, Aviapoliksen juna-aseman vieressä. 
Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella 25.02.2019 mennessä. 

Arval lisätietoja: 

Vuonna 1989 perustettu Arval on kansainvälisen BNP Paribas -pankin tytäryhtiö. Arval on täyden palvelun autoleasingyritys, joka hallinnoi kaikenkokoisia yritysautokantoja. Arval huolehtii asiakasyritystensä autokannan hallinnasta räätälöityjen ratkaisujen avulla. Asiakasyritys voi optimoida työntekijöidensä liikkuvuuden ja ulkoistaa kaikki ajoneuvokaluston hallintaan liittyvät riskit. Arvalin asiantuntijaneuvontaa ja laadukasta palvelua tarjoavat yrityksen yli 6 500 työntekijää 29 eri maassa. Arvalin leasingautokalustoon kuuluu jopa 1,103,835 ajoneuvoa ympäri maailman (joulukuu 2017). 

Arval on yksi Element-Arval Global Alliancen perustajista. Kyseessä on autokantojen hallinnan strateginen liittouma, jossa on kolme miljoonaa ajoneuvoa yli 50 maassa. 

Apply now

LATAA TIEDOSTO:
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.
LATAA HAKEMUS:
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.

Rekrytointiprosessi

Tehtävän julkaisu
#01
Hakemuksien käsittely
#02
Haastattelu
#03
Palaute
#04