Home > Tietoja Arvalista > Rekrytointi > Asiakaspalvelun Team Leader

Asiakaspalvelun Team Leader

Vantaa
Vakituinen
Team Luokka: 
Asiakkuudenhallinta
Työkokemus: 
5 - 10 vuotta
Taitotaso: 
Vanhempi
Vähimmäis koulutustaso: 
Bachelor
Sinun tehtäväsi: 

Asiakaspalvelun Team Leader
Arval hakee asiakaspalvelutiimiin lisää energiaa ja nyt tarvitsemme kokeneen vastuunkantajan Account Manager -tiimin vetäjäksi.

Tiiminvetäjä johtaa ja organisoi asiakaspalvelutiimejämme, joiden kautta asiakkaamme ja kuljettajamme asioivat autoasioissa kanssamme. Haluamme, että asiakastiimiemme ihmisillä on edellytykset palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja ylittää tulostavoitteensa. Tässä sinä astut mukaan kuvaan!

Pähkinänkuoressa työpanoksesi tähtää siihen, että tiimiläistesi työ johtaa mahdollisimman korkeaan asiakastyytyväisyyteen.


Tuleva työkaverisi Mikko Honkanen, kertoo lisää työtehtävästä:
Vaativia ulkoistuspalveluja käyttävä asiakaskuntamme kasvaa jatkuvasti. Yrityksemme nuoresta iästä huolimatta olemme pystyneet ylläpitämään erittäin nopeat asiakaspalvelun vasteajat ja nostamaan asiakastyytyväisyyttämme tänäkin vuonna juuri meneillään olevan tutkimuksen perusteella. Tämän pohjatyön uutta tiiminvetäjää varten on tehnyt asiakaspalvelutiimimme ja tulevat työkaverisi Minna, Roosa, Sonja, Markus ja Tommi.

Tyhjästä ei tarvitse aloittaa, sillä meillä on täysin valmis ja toimiva asiakaspalvelutiimi, johon hankimme tarvittaessa vahvistuksia ensiluokkaisen asiakaspalvelun turvaamiseksi. Omat käteni loppuvat kesken ja tarvitsen avukseni energisen esihenkilön. Tehtävänäsi on kehittää asiakaspalvelutiimiämme kohti tärkeää tavoitettamme, eli  Suomen parhaan asiakaspalvelun tuottamista yritysautojen parissa. Jotta homma ei kuulosta liian helpolta, toinen tavoitteesi on varmistaa, että ihmiset tietävät, että heitä ja heidän tekemäänsä työtä arvostetaan.

Valmistaudu siihen, että työsuhteen alussa osa koulutuksesta tapahtuu ulkomailla.

 

Mitä toivomme sinulta?
Toivomme, että olet kiinnostunut leasing-markkinoiden tapahtumista ja sinulla on kunnianhimoa

saavuttaa yhteisiä tavoitteita. Sinulla on korkeakoulututkinto ja vähintään viiden vuoden kokemus vastaavantyyppisistä b-to-b sektorin tehtävistä. Lisäksi sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielitaito.

Odotamme sinulta myös rentoa mutta vahvaa otetta näihin:

  • Olet taitava ihmisten johtaja, vahvistat tiimisi motivaatiota, tiimihenkeä ja sitoutumista.
  • Johtajana kannustat ja valmennat tiiminjäseniäsi ja käytät onnistuneesti mm. valmennussuunnitelmia yhteisten ja henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Tunnet asiakkaamme ja sparraat säännöllisesti asiakasvastaavia asiakkuuksien kehittämisestä.
  • Koordinoit uusien asiakkuuksien käynnistämistä.
  • Seuraat asiakaskäyntiraportteja sekä kehität tuloksellisesti asiakassuhteita.
  • Teet tarvittaessa rekrytointeja, vedät kehityskeskusteluja ja tuet tiimiläistesi henkilökohtaista kasvua ja autat ongelmanratkaisussa.
  • Ehdotat oma-aloitteisesti tilannekatsauksia ja sparraushetkiä johtoportaan kanssa.

 

Voimmeko toivottaa sinut tervetulleeksi?
Kiinnostuitko tehtävästä? Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Kyllä ja kyllä? Siinä tapauksessa haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi tiimiimme voimakkaasti kasvavalle leasingalalle, vakaan kansainvälisen BNP Paribaksen omistuksessa. Toimipisteemme sijaitsee moderneissa tiloissa Vantaalla, Aviapoliksen juna-aseman vieressä. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteeseen jobs@arval.fi.

Hakuaikaa on 14.6. asti, mutta aloitamme haastattelut ja valintaprosessin jo hakuaikana.

Apply now

Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.

Rekrytointiprosessi

Tehtävän julkaisu
#01
Hakemuksien käsittely
#02
Haastattelu
#03
Palaute
#04