Etusivu > Tietoja Arvalista > Rekrytointi > Business Manager

Business Manager

Vantaa
Vakituinen
Team Luokka: 
Asiakkuudenhallinta
Työkokemus: 
5 - 10 vuotta
Taitotaso: 
Vanhempi
Vähimmäis koulutustaso: 
Bachelor
Sinun tehtäväsi: 

Business Managerina olet avainasemassa Arvalin leasing-palvelujen myynnissä ja asiakkuuksien hoitamisessa. Tehtävässä hoidat ja kehität sekä olemassa olevien asiakkaiden leasingautokantaa että olet mukana avaamassa uusia myyntimahdollisuuksia. Olet mukana sopimusneuvotteluissa ja teet tiivisti yhteistyötä muun myyntiorganisaation kanssa.   

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan jatkuvasti kehittyvällä alalla sekä aidosti kansainvälisen työympäristön, rennon työilmapiirin sekä mukavat työkaverit. Olemme voimakkaassa kasvussa, joten tarjoamme myös mahdollisuuden päästä mukaan kasvamaan kanssamme, vahvan kansainvälisen toimijan omistuksessa. Toimipisteemme sijaitsee moderneissa tiloissa Vantaalla, Aviapoliksen juna-aseman vieressä.

Vaadittu tausta: 

Sinulla on vankkaa kokemusta ja näyttöä asiakaslähtöisestä BtoB palveluiden ratkaisumyynnistä, asiakkuuksien menestyksekkäästä hoitamisesta ja uusasiakashankinnasta. Sinulla on mielellään kaupallinen koulutus ja nautit tuloksekkaasta myyntityöstä sekä ratkaisujen tuottamisesta asiakkaillesi. Aikaisempi työkokemus esim. auto-, rahoitus-, tai vakuutusalalta on etu. Omaat positiivisen ja myynnillisen asenteen ja kyvyn itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja sosiaaliset taidot ja näet ratkaisuja ongelmien sijaan. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat myös sujuvasti englantia.

Arval lisätietoja: 

Vuonna 1989 perustettu Arval on kansainvälisen BNP Paribas -pankin tytäryhtiö. Arval on täyden palvelun autoleasingyritys, joka hallinnoi kaikenkokoisia yritysautokantoja. Arval huolehtii asiakasyritystensä autokannan hallinnasta räätälöityjen ratkaisujen avulla. Asiakasyritys voi optimoida työntekijöidensä liikkuvuuden ja ulkoistaa kaikki ajoneuvokaluston hallintaan liittyvät riskit. Arvalin asiantuntijaneuvontaa ja laadukasta palvelua tarjoavat yrityksen yli 6 500 työntekijää 29 eri maassa. Arvalin leasingautokalustoon kuuluu jopa 1,103,835 ajoneuvoa ympäri maailman (joulukuu 2017). Arval on yksi Element-Arval Global Alliancen perustajista. Kyseessä on autokantojen hallinnan strateginen liittouma, jossa on kolme miljoonaa ajoneuvoa yli 50 maassa.

Apply now

Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.

Rekrytointiprosessi

Tehtävän julkaisu
#01
Hakemuksien käsittely
#02
Haastattelu
#03
Palaute
#04