Home > Tietoja Arvalista > Rekrytointi > Haemme kaupallisen yksikköön kunnianhimoista ja tulosorientoitunutta BUSINESS MANAGERIA

Haemme kaupallisen yksikköön kunnianhimoista ja tulosorientoitunutta BUSINESS MANAGERIA

Vantaa
Vakituinen
Team Luokka: 
Asiakkuudenhallinta
Työkokemus: 
< 2 vuotta
Taitotaso: 
Aloittelija
Vähimmäis koulutustaso: 
Bachelor
Sinun tehtäväsi: 

Business Managerina olet avainasemassa Arvalin leasing-palvelujen myynnissä ja asiakkuuksien hoitamisessa. Tehtävässä hoidat ja kehität sekä olemassa olevien asiakkaiden leasingautokantaa että avaat uusia myyntimahdollisuuksia. Olet mukana sopimusneuvotteluissa ja vastaat hallinnollisista tehtävistä kuten tarjouksien ja sopimuksien laatimisesta.

Sinulla on vankkaa kokemusta ja näyttöä asiakaslähtöisestä BtoB palveluiden ratkaisumyynnistä, asiakkuuksien menestyksekkäästä hoitamisesta ja uusasiakashankinnasta. Sinulla on mielellään kaupallinen koulutus ja nautit tuloksekkaasta myyntityöstä. Ennen kaikkea, palat halusta ratkaista asiakkaan haasteita ja näet enemmin mahdollisuuksia kuin ongelmia. Aikaisempi työkokemus esim. auto-, rahoitus-, tai vakuutusalalta on etu. Omaat positiivisen ja myynnillisen asenteen ja kyvyn itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja sosiaaliset taidot. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat myös sujuvasti englantia.

Vaadittu tausta: 

Meillä saat mielenkiintoisen ja mahdollisuuksia tarjoavan työpaikan jatkuvasti kehittyvällä alalla. Teemme töitä yhdessä rennossa ilmapiirissä ja tukenasi on osaava organisaatiomme. Olemme voimakkaassa kasvussa, joten pääset mukaan kasvamaan ja kehittämään liiketoimintaamme kanssamme vahvan kansainvälisen toimijan omistuksessa. Toimipisteemme sijaitsee moderneissa tiloissa Vantaalla, Aviapoliksen juna-aseman vieressä. 

Arval lisätietoja: 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian osoitteessa www.experis.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 6.10.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Liisa Jenkins, puh. 050 5273453, liisa.jenkins(at)fi.experis.com sekä (Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com.)

Apply now

Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.

Rekrytointiprosessi

Tehtävän julkaisu
#01
Hakemuksien käsittely
#02
Haastattelu
#03
Palaute
#04

Prevent JS Alert