Home > Tietoja Arvalista > Rekrytointi > Kunnianhimoinen Business Manager

Kunnianhimoinen Business Manager

Vantaa
Vakituinen
Team Luokka: 
Asiakkuudenhallinta
Työkokemus: 
5 - 10 vuotta
Taitotaso: 
Aloittelija
Vähimmäis koulutustaso: 
Bachelor
Sinun tehtäväsi: 

Kiinnostaako leasing-ala ja asiakkuuksista vastaaminen ja uusasiakashankinta sekä myynnin tehtävistä vastaaminen sinua? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme kunnianhimoinen Business Manager. 
Business Managerina vastaat nykyisten asiakkuuksien kasvattamisesta ja uusien asiakkaiden hankkimisesta. Olet tulosorientoitunut ja pesunkestävä asiakaspalvelija, joka haluaa tarjota aina parasta palvelua asiakkaillemme – näin asiakaskantasi kasvaa nopeammin kuin uskotkaan.

Tuleva kollegasi, Business Manager Tiia Sirviö, kertoo lisää työtehtävästä: 

”Business Manager luo hyviä suhteita asiakasyritystemme edustajiin ja saa asiakkuudet kukoistamaan. Asiakkaan toiveiden ja tarpeiden ymmärrys on tässä tehtävässä ensiarvoisen tärkeää.  Business Managerin osaa tarjota kokonaisratkaisuja, joilla asiakkaat voivat tehostaa oman autokannan hallintaa. 

Olen käynyt kouluttautumassa ja tutustumassa kansainvälisiin kollegoihin Hollannissa ja Tukholmassa, ja myös toimistolta käsin pääsee kouluttautumaan usein, jotta Arvalin monipuolinen tarjonta tulee tutuksi.

Työpaikan ilmapiiri on mukava ja työkaverit avoimia, eikä ketään jätetä yksin painiskelemaan ongelmien kanssa! Töitä tehdään kovasti, mutta heittäytyminen hauskanpitoon on jatkuvasti läsnä.” 

Vaadittu tausta: 

Mitä toivomme sinulta?
Toivomme, että olet selvillä leasing-markkinoiden tapahtumista ja osaat tunnistaa potentiaalisia asiakkaita. Sinulla on korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Lisäksi sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielitaito. 

Plussaksi laskemme seuraavat taidot

  • Olet erinomainen asiakassuhteen hoitaja ja hyvä keskustelukumppani.
  • Olet kunnianhimoinen yhteisten tavoitteiden saavuttamisen suhteen.
  • Hoidat vastuullisesti myös hallinnollisia toimenpiteitä kuten tarjousten valmistelemista, sopimusten laatimista ja tapaamisten raportoimista.
  • Pidät itsesi ajan tasalla alan trendeistä sekä markkinoiden ja asiakkaiden kehityksestä.
     
Arval lisätietoja: 

Voimmeko toivottaa sinut tervetulleeksi?
Kiinnostuitko tehtävästä? Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Kyllä ja kyllä? Siinä tapauksessa haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi nuoreen, dynaamiseen tiimiimme voimakkaasti kasvavalle leasingalalle, vakaan kansainvälisen BNP Paribaksen omistuksessa. Toimipisteemme sijaitsee moderneissa tiloissa Vantaalla, Aviapoliksen juna-aseman vieressä. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteeseen jobs@arval.fi mahdollisimman pian tai viimeistään 20.05.2019. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä

Apply now

Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.

Rekrytointiprosessi

Tehtävän julkaisu
#01
Hakemuksien käsittely
#02
Haastattelu
#03
Palaute
#04