Etusivu > Tietoja Arvalista > Rekrytointi > OPERATIIVINEN KOORDINAATTORI

OPERATIIVINEN KOORDINAATTORI

Vantaa
Vakituinen
Team Luokka: 
Liiketoiminnan kehitys
Työkokemus: 
< 2 vuotta
Taitotaso: 
Aloittelija
Vähimmäis koulutustaso: 
Bachelor
Sinun tehtäväsi: 

Operatiivinen osasto hallinnoi palvelukokonaisuuksia kuljettajan ja auton ympärillä yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Toimintamme kulmakivinä on palvelukokemus, kustannustehokkuus sekä tehokkaat prosessit. Meitä yhdistää asiakaslähtöinen ajattelu, oma-aloitteisuus sekä kyky ja halu toimia osana tiimiä dynaamisessa toimintaympäristössä. 

Operatiivisena koordinaattorina olet tärkeässä roolissa leasing-palvelumme tuotantoketjun eri vaiheissa. Ensimmäisen kahden kuukauden aikana työsi painottuvat leasing-autojen palautus-ja myyntiprosesseihin jonka jälkeen keskityt autojen huoltotoiminnan sekä korjausten koordinointiin yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat muut monipuoliset hallinnointi- ja asiakaspalvelutehtävät.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan jatkuvasti kehittyvällä alalla sekä aidosti kansainvälisen työympäristön ja perusteellisen perehdytyksen. Olemme voimakkaassa kasvussa, joten tarjoamme myös mahdollisuuden päästä mukaan kasvamaan kanssamme, vahvan kansainvälisen toimijan omistuksessa. Toimipisteemme sijaitsee moderneissa tiloissa Vantaalla, Aviapoliksen juna-aseman vieressä. 

Vaadittu tausta: 

Olet vastavalmistunut tai jo jonkin aikaa työelämässä vaikuttanut. Sinulla on mielellään tekninen  koulutus ja olet kiinnostunut autoalasta ja tekniikasta. Omaat positiivisen asenteen ja kyvyn itsenäiseen ja tarkkaan työskentelyyn. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja sosiaaliset taidot ja näet ratkaisuja ongelmien sijaan. Odotamme, että sinulla on innostusta opetella uusia asioita ja kasvaa leasing-ammattilaiseksi. Olemme aktiivisesti yhteydessä emoyhtiömme kanssa, joten on tärkeää, että puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia. Kokemusta vakuutusalalta on etu.
 

Arval lisätietoja: 

Vuonna 1989 perustettu Arval on kansainvälisen BNP Paribas -pankin tytäryhtiö. Arval on täyden palvelun autoleasingyritys, joka hallinnoi kaikenkokoisia yritysautokantoja. Arval huolehtii asiakasyritystensä autokannan hallinnasta räätälöityjen ratkaisujen avulla. Asiakasyritys voi optimoida työntekijöidensä liikkuvuuden ja ulkoistaa kaikki ajoneuvokaluston hallintaan liittyvät riskit. Arvalin asiantuntijaneuvontaa ja laadukasta palvelua tarjoavat yrityksen yli 6 500 työntekijää 29 eri maassa. Arvalin leasingautokalustoon kuuluu jopa 1,103,835 ajoneuvoa ympäri maailman (joulukuu 2017). Arval on yksi Element-Arval Global Alliancen perustajista. Kyseessä on autokantojen hallinnan strateginen liittouma, jossa on kolme miljoonaa ajoneuvoa yli 50 maassa.

Apply now

Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.

Rekrytointiprosessi

Tehtävän julkaisu
#01
Hakemuksien käsittely
#02
Haastattelu
#03
Palaute
#04