Etusivu > Tietoja Arvalista > Rekrytointi > Operatiivinen Koordinaattori

Operatiivinen Koordinaattori

Vantaa
Määräaikainen sopimus
Team Luokka: 
Autoala
Työkokemus: 
< 2 vuotta
Taitotaso: 
Aloittelija
Vähimmäis koulutustaso: 
Ammattikorkeakoulu
Sinun tehtäväsi: 

Operatiivinen osasto hallinnoi palvelukokonaisuuksia kuljettajan ja auton ympärillä yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Toimintamme kulmakivinä on palvelukokemus, kustannustehokkuus sekä tehokkaat prosessit. Meitä yhdistää asiakaslähtöinen ajattelu, oma-aloitteisuus sekä kyky ja halu toimia osana tiimiä dynaamisessa toimintaympäristössä.

Operatiivisena koordinaattorina olet tärkeässä roolissa leasing-palvelumme tuotantoketjun eri vaiheissa. Tehtäviisi kuuluvat mm. uusien autojen ostot ja autojen huoltotoiminnan sekä korjausten koordinointi yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat muut monipuoliset hallinnointi- ja asiakaspalvelutehtävät.

Vaadittu tausta: 

Olet vastavalmistunut tai jo jonkin aikaa työelämässä vaikuttanut. Sinulla on joko tekninen tai kaupallinen koulutus. Omaat positiivisen asenteen ja kyvyn itsenäiseen ja tarkkaan työskentelyyn. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja sosiaaliset taidot ja näet ratkaisuja ongelmien sijaan. Odotamme, että sinulla on innostusta opetella uusia asioita ja kasvaa leasing-ammattilaiseksi. Olemme aktiivisesti yhteydessä emoyhtiömme kanssa, joten on tärkeää, että puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia. Lisäksi toivomme sinun olevan kiinnostunut autoalasta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan jatkuvasti kehittyvällä alalla sekä aidosti kansainvälisen työympäristön ja perusteellisen perehdytyksen. Olemme voimakkaassa kasvussa, joten tarjoamme myös mahdollisuuden päästä mukaan kasvamaan kanssamme, vahvan kansainvälisen toimijan omistuksessa. Toimipisteemme sijaitsee moderneissa tiloissa Vantaalla, Aviapoliksen juna-aseman vieressä.

Työsuhde on määräaikainen, aluksi vuoden. Tämän jälkeen on mahdollisuus vakinaistumiseen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 9.2.2018. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist@fi.experis.com ja Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Arval lisätietoja: 

Vuonna 1989 perustettu Arval, on kansainvälisen BNP Paribas -pankin omistama täyden palvelun autojen huoltoleasing -yhtiö. Toimimme 29 maassa yli 6 400 työntekijän voimin, sekä 18 muussa maassa yhteistyökumppaniverkostomme kautta. Arval Oy aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2012.

Apply now

Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.

Rekrytointiprosessi

Tehtävän julkaisu
#01
Hakemuksien käsittely
#02
Haastattelu
#03
Palaute
#04