Etusivu > Tietoja Arvalista > Rekrytointi > Palvelumyyjä

Palvelumyyjä

Vantaa
Määräaikainen sopimus
Team Luokka: 
Asiakkuudenhallinta
Työkokemus: 
< 2 vuotta
Taitotaso: 
Aloittelija
Vähimmäis koulutustaso: 
Bachelor
Sinun tehtäväsi: 

Arvalilla työskentelemme päivittäin yritysten mobiliteetti kysymyksien kanssa.  Meillä on myös vastauksia leasing tarpeisiin tänään ja huomenna. Teemme tämän innostuneen tiimin kanssa, jolla on sisua ja kriittistä silmää. Onko sinulla oma näkemys autoalasta ja et malta odottaa, että voit jakaa sen? 

Liikkuvuustarpeiden ja asiakasodotusten kehittyessä haluamme mahdollistaa kaikille asiakkaillemme parhaiden palveluiden hyödyntämisen, vahvista tiimiämme sinun vahvuuksillasi!

Vaadittu tausta: 

Työskentelet aktiivisessa myyntitiimissä keskittyen uusien asiakassuhteiden löytämiseen, kontaktoimiseen, käynnistämiseen ja implementointiin. Aikaisempi työkokemus myynnistä ei ole välttämätöntä, sillä etsimme juuri myyntiuraansa aloittavia AMK-taustaisia tulevaisuuden tähtiä tiimiimme. Loistavan asiakaskokemuksen tuottamiseksi opetamme tarvittavat tiedot ja taidot perusteellisella perehdytyksellä ja koulutuksilla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää innostunutta asennetta myyntiin ja aktiivista toimintaa. Tärkeää on aito halu kehittyä ja auttaa asiakasta jatkuvasti kasvaen palvelu- ja rahoitustoiminnan ammattilaiseksi.

Arvostamme hyviä viestintätaitoja ja intohimoa kehittää itseään myyntiuralla. Koet, että sinun on helppo lähestyä uusia ihmisiä, vakiovarusteinasi on kunnianhimo, ahkeruus, määrätietoisuus hyvällä liiketoimintafokuksella ja huumorintajulla. Asioit sujuvasti englanniksi, ruotsi on lisäetu.  

Tarjolla on loistava työmahdollisuus kasvavassa yrityksessä, jossa tekemisen ilo on osa kiireistä arkea. Jos kansainvälisen yrityksen kattavat koulutukset, mahdollisuudet ottaa lisävastuuta kykyjesi mukaan, sekä nuori sosiaalinen työympäristö erinomaisten yhteyksien päässä Vantaan Aviapolisin alueella kiinnostavat, tule tiimimme kehittymään!

Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Mia Kettunen numerosta 040 845 1012, sähköpostitse mia.kettunen@adecco.fi tai Senior Consultant Mika Palmio numerosta 0400 53 55 53.

Arval lisätietoja: 

Vuonna 1989 perustettu Arval on kansainvälisen BNP Paribas -pankin tytäryhtiö. Arval on täyden palvelun autoleasingyritys, joka hallinnoi kaikenkokoisia yritysautokantoja. Arval huolehtii asiakasyritystensä autokannan hallinnasta räätälöityjen ratkaisujen avulla. Arvalin palveluilla asiakasyritys voi optimoida työntekijöidensä liikkuvuuden ja ulkoistaa kaikki ajoneuvokaluston hallintaan liittyvät riskit. Arvalin asiantuntijaneuvontaa ja laadukasta palvelua tarjoavat yrityksen yli 6 400 työntekijää 29 eri maassa. Arvalin rahoittama ajoneuvokanta on 1 028 142 ajoneuvoa ympäri maailman (joulukuu 2016).

Arval aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2012 ja asiakkaillemme rahoittamamme ajoneuvokanta on kasvanut jo yli 3.500 ajoneuvoon.  www.arval.com  www.arval.fi

Apply now

Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.

Rekrytointiprosessi

Tehtävän julkaisu
#01
Hakemuksien käsittely
#02
Haastattelu
#03
Palaute
#04