Etusivu > Tietoja Arvalista > Rekrytointi > Taloushallinnon ja hallinnon harjoittelija / kesätyöntekijä

Taloushallinnon ja hallinnon harjoittelija / kesätyöntekijä

Vantaa
Määräaikainen sopimus
Team Luokka: 
Taloushallinto ja kirjanpito
Työkokemus: 
< 2 vuotta
Taitotaso: 
Aloittelija
Vähimmäis koulutustaso: 
Ammattikorkeakoulu
Sinun tehtäväsi: 

Etsimme sinua - opintojesi loppuvaiheessa oleva - taloushallinnon tai johdon assistenttityön tuleva ammattilainen. Arval Oy:ssä pääset osaksi pientä viiden hengen taloustiimiä, jossa tehtäviäsi ovat mm. avustaminen kuukausi- ja kvartaaliraportoinnissa, reskontrien hoitotehtäviä, juoksevan kirjanpidon tehtäviä, taloushallinnon yleistehtäviä sekä mahdollisia yleisiä organisaation tukitehtäviä.

Tarjoamme sinulle dynaamisen, mielenkiintoisen ja haastavan työharjoittelupaikan jatkuvasti kehittyvällä alalla, kansainvälisessä työympäristössä. Perehdytämme sinut tehtävään ja työharjoittelujakson jälkeen jatkat kesätyöntekijänä yrityksen palveluksessa.

Vaadittu tausta: 

Olet luonteeltasi tarkka, huumorintajuinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen toimija sekä löydät ratkaisut ongelmiin. Olemme aktiivisesti yhteydessä emoyhtiömme kanssa, joten on tärkeää, että puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia. Kiinnostus autoalaan ja autoihin on plussaa.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään kuitenkin huhti-toukokuun vaihteessa ja on määräaikainen elokuun loppuun asti. Jos koet että kuvattu tehtävä sopii juuri sinulle, ota haaste vastaan. Lähetä hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian osoitteeseen: teemu.hemmi@arval.fi. Toimithan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tiedusteluihin vastaa Teemu Hemmi, 09 8254 1234.

Arval lisätietoja: 

Vuonna 1989 perustettu ja BNP Paribasin täysin omistama Arval on erikoistunut ajoneuvojen täyden palvelun leasingiin. Yritys tarjoaa ammatinharjoittajista, pk-yrityksistä ja suurista kansainvälisistä yrityksistä koostuvalle asiakaskunnalleen räätälöityjä autokantaratkaisuja. Se ottaa kantaakseen myös kaikki autokannan hallintaan liittyvät riskit. Arvalilla on yli 5 500 työntekijää 28 toimintamaassa. Joulukuun lopussa 2017 sillä oli yli 1.000.000 leasingauton autokanta maailmanlaajuisesti. Arval on osa maailmanlaajuista liittoutumaa Pohjois-Amerikan johtavan autokannan hallintayrityksen Elementin kanssa.

Suomessa Arval Oy toiminta käynnistyi vuonna 2012 ja tänä päivänä yrityksen palveluksessa on 25 leasing-ammattilaista. Yrityksen kasvu jatkuu vahvana ja etsimme jatkuvasti uusia kykyjä tukemaan yrityksen liiketoimintaa.

Apply now

Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 10 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf doc docx odt.

Rekrytointiprosessi

Tehtävän julkaisu
#01
Hakemuksien käsittely
#02
Haastattelu
#03
Palaute
#04