Etusivu > Tietoja Arvalista > Tuotteet

Tuotteet

Ratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Tarvitsetpa sitten yhden päivän tai kahdeksan vuoden sopimuksen, Arvalin ratkaisut ovat joustavia ja luotettavia ja pitävät kulut hallinnassa.

 

Selvää etua organisaatiosi liikkuvuus- ja autokantastrategialle tuovien pitkäaikaisten vuokrausratkaisujen lisäksi Arval tarjoaa myös ajoneuvojen lyhyen aikavälin vuokrausta ja yhteiskäyttöautoja.

PITKÄN AIKAVÄLIN VUOKRAUS

Pitkän aikavälin vuokraus on helppo ja kustannustehokas tapa rahoittaa ja hallita liikeajoneuvoja. Sen avulla voit vuokrata autoja sitomatta pääomaa niiden hankintaan.

Arvalin pitkän aikavälin vuokrasopimukset kestävät 2–8 vuotta. Saat vuokrattua käyttöösi kauttamme uusia tai käytettyjä autoja ja maksat autosta kiinteää kuukausivuokraa. Kauttamme on saatavilla kaikki suomeen tuotavat henkilö- ja pakettiautomerkit. Asiakkaana hyödyt meidän hankintavolyymeiden takaamista alennuksista, jotka alentavat maksamaasi vuokraa. Palveluumme sisältyy kaikki huoltoihin ja renkaisiin liittyvät kustannukset ja toimitamme käyttöösi sijaisautot. Teemme auton – tai autokannan – käytöstä Asiakkaallemme vaivatonta.

Array
Lue lisää
LYHYEN AIKAVÄLIN VUOKRAUS

Arvalin lyhyen aikavälin vuokrasopimusten etu on, että maksat ajoneuvoista vain, kun tarvitset niitä ja kustannuksesi pysyvät kurissa.

Monet organisaatiot tarvitsevat lyhyen aikavälin vuokrauksen joustavuutta. Arvalin lyhyen aikavälin sopimusten avulla käytössäsi on tarpeidesi mukainen määrä  henkilö- ja pakettiautoja. Maksat ajoneuvoista vain tarvitessasi niitä ja voit palauttaa ne, kun tarvetta ei enää ole. Arvalin lyhyen aikavälin sopimuksissa ei ole irtisanomismaksuja tai pitkäaikaista sitoutumista ja vähimmäisvuokra-aika on vain yksi vuorokausi. Palveluun sisältyy kaikki huolto- ja rengaskustannukset joten palvelumalli on Asiakkaalle erittäin helppo.

Array
Lue lisää
Arval yhteiskäyttöauto

Arval yhteiskäyttöauto on uudenlainen ja joustava mahdollisuus niille yrityksen työntekijöille, joilla on tarvetta auton käyttöön vain satunnaisesti.

Arval yhteiskäyttöautolla saadaan koko henkilökunnan käyttöön yritysauton tuomat edut. Henkilökunta voi käyttää älypuhelimessa tai tietokoneella toimivaa sovellusta auton varaamiseksi. Puhelin toimii myös  virtuaalisena avaimena, jolla auto saadaan käyttöön. Palvelussa ei ole tarvetta avaimien luovuttamiselle henkilöltä toiselle, joka tekee autosta helppokäyttöisen ja parantaa sen käyttöastetta. Tämä palvelu tuottaa kustannussäästöjä, vähentää maksettuja kilometrikorvauksia ja pienentää yrityksen ekologista jalanjälkeä.

Array
Lue lisää
Arval Konsultointi

Konsultointipalvelu parantaa autokantasi hallintaa

Arvalin konsultointipalvelu varmistaaa Asiakkaalle parhaat ja tarpeisiin räätälöidyt liikkuvuus- ja autokantaratkaisut. Konsultointipalvelun avulla on mahdollista saavuttaa merkittäviä säästöjä autokustannuksissa.  

Array
Lue lisää
Arval ulkoistuspalvelu

Ulkoistaminen lisää tehokkuutta

Autokannan hallinnan ulkoistaminen vapauttaa aikaa ja resursseja. Voit valita itse ulkoistamisen asteen ja luottaa siihen, että me toimitamme juuri sen, minkä olemme luvanneet. Me hallinnoimme, sinä johdat.

Array
Lue lisää