Etusivu > Tietoja Arvalista > Tuotteet

Tuotteet

Ratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Tarvitsetpa sitten yhden päivän tai viiden vuoden sopimuksen, Arvalin ratkaisut ovat joustavia ja luotettavia ja pitävät kulut hallinnassa.

Selvää etua organisaatiosi liikkuvuus- ja autokantastrategialle tuovien pitkäaikaisten vuokrausratkaisujen lisäksi Arval tarjoaa myös ajoneuvojen lyhyen aikavälin vuokrausta ja yhteiskäyttöautoa.

PITKÄN AIKAVÄLIN VUOKRAUS

Pitkän aikavälin vuokraus on helppo ja kustannustehokas tapa rahoittaa ja hallita liikeajoneuvoja. Sen avulla voit vuokrata autoja sitomatta pääomaa niiden hankintaan.

Arvalin pitkän aikavälin vuokrasopimukset kestävät 2–5 vuotta (ja tarvittaessa pitempäänkin). Saat käyttöösi uusia autoja ilman alkukustannuksia. Voit sen sijaan budjetoida menosi kiinteänä kuukausimääränä. Tarjoamme laajimman valikoiman malleja, ja kilpailukykyiset kulumme vaikuttavat positiivisesti ostovoimaamme. Hoidamme puolestasi kaiken huoltoon ja renkaisiin liittyvän, ja toimitamme tarvittaessa sijaisautot. Teemme auton – tai autokannan – käytöstä vaivatonta.

Lue lisää
LYHYEN AIKAVÄLIN VUOKRAUS

Arvalin lyhyen aikavälin vuokrasopimusten etu on, että maksat ajoneuvoista vain, kun tarvitset niitä, joten voit luottaa budjetin pysyvän aina hallinnassa.

Monet organisaatiot tarvitsevat juuri lyhyen aikavälin vuokrauksen joustavuutta. Arvalin sopimusten avulla voit pitää usean henkilö- ja pakettiauton autokantaa, maksaa ajoneuvoista vain tarvitessasi niitä ja palauttaa ne, kun tarvetta ei enää ole. Arvalin lyhyen aikavälin sopimuksissa ei ole irtisanomismaksuja tai pitkäaikaista sitoutumista – vähimmäisvuokra-aika on yksi vuorokausi. Lisäksi kaikki huoltokustannukset sisältyvät hintaan. Saat kätevästi kaiken tarvitsemasi.

Lue lisää
Arval Car Sharing

Arval Car Sharing on uudenlainen mahdollisuus tarjota yhteiskäyttöautoa yrityksen työntekijöille, joilla on tarvetta henkilöauton käyttöön vain satunnaisesti.

Työajoon tarkoitetulla Arval - yhteiskäyttöautolla saadaan koko henkilökunnan käyttöön leasingauton tuomat edut. Älypuhelimessa tai tietokoneella toimivan online-varausjärjestelmän kautta rekisteröityneet käyttäjät voivat helposti varata Arval yhteiskäyttöauton itselleen. Älypuhelimeen generoituneella virtuaalisella avaimella auto saadaan käyttöön. Ei siis ole tarvetta avaimien tai korttien luovuttamiselle henkilöltä toiselle, joka tekee tuotteesta helppokäyttöisen ja parantaa auton käyttöastetta. Tämä vaihtoehto helpottaa henkilökunnan liikkuvuutta, tuottaa kustannussäästöjä ja pienentää yrityksen ekologista jalanjälkeä.

Lue lisää
Arval Consulting

Konsultointipalvelu parantaa liikkumisen hallintaa

Arval Consulting pyrkii tarjoamaan sinulle parhaat ja tarpeisiisi mukautetut liikkuvuus- ja autokantaratkaisut ja hoitamaan sekä ajoneuvoasiat että henkilöstösi yleisen liikkuvuusstrategian.

Lue lisää
Arval Outsourcing Solutions

Ulkoistaminen lisää tehokkuutta

Autokannan hallinnan ulkoistaminen vapauttaa aikaa ja resursseja sekä poistaa riskejä. Voit valita ulkoistamisen asteen ja luottaa, että toimitamme juuri sen, mitä olemme luvanneet. Me hallinnoimme, sinä johdat.

Lue lisää