driver account

Kuljettajan sovellus | My Arval

MY ARVAL MOBILE

Tavoitteenamme on tarjota kuljettajalle parhaat työkalut arjen helpottamiseen. My Arval Mobile on uusi kuljettajan sovellus, joka tekee leasingautosta huolehtimisesta helppoa ja nopeaa. Sovellus sisältää runsaasti ominaisuuksia, joilla kuljettaja voi räätälöidä palvelun juuri omia tarpeitaan vastaavaksi.

Sovelluksessa kuljettaja pääsee näkemään oman ajoneuvonsa tiedot ja saa selkeät ohjeet, kuinka toimia sopimuskauden päättyessä. Kaikki sopimukseen sisältyvät palvelut ovat käden ulottuvilla. Sovellus on dynaaminen ja helppokäyttöinen. Räätälöidyt ominaisuudet vastaavat kuljettajan monipuolisiin liikkumistarpeisiin ja säästävät aikaa.

My Arval Mobile tarjoaa kuljettajalle:

  • Pääsyn tärkeisiin ajoneuvon asiakirjoihin

  • Lähimmät huoltokumppanit ja varauspalvelun

  • Arkiston, josta löydät kaikki Arvalilta tulleet viestit ja asiakirjat

  • Omat tilastosi

  • Suoran yhteyden Arvaliin sähköpostilla tai puhelimella

Sovellusta päivitetään säännöllisesti toimintoja lisäämällä ja käyttökokemusta parantamalla.

My Arval Mobile sovellus on saatavilla Android- ja iOS-laitteille ja se on helppo löytää sovelluskaupasta.


App Store


Google Play

My Arval Mobile
Minun ajoneuvoni

Kaikki käytännön tiedot autosta, sisältäen mallin, rekisterinumeron, polttoaineen kulutuksen, sopimuksen päättymispäivän, ajoneuvon palautusprosessin jne. Näiden lisäksi osio sisältää tietoa tilatusta ajoneuvosta ja aikaisemmista ajoneuvoista.

Minun matkani

Kaikki ajoneuvotiedot kerätään yhteen sovellukseen. Mikäli käytät Arvalin paikannuspalvelua (Arval Active Link) tai Arvalin liikkuvuussovellusta (Arval Mobility Link) pääset näihin palveluihin My Arval Mobile -sovelluksella. Sähköisten palveluiden saatavuus vaihtelee eri maiden välillä.    

Ajoneuvoni asiakirjat

Ajoneuvon asiakirjat ovat heti saatavilla, esimerkiksi vakuutuksen green card ja maastavientilupa. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus lisätä sovellukseen muita asiakirjoja, kuten kuva ajokortista tai ajoneuvon rekisterinumerosta.

Minun palveluni

Muistilista kaikista sopimukseesi sisältyvistä palveluista (vakuutus, huollot ja tiepalvelu). Kattava listaus huoltokumppaneista ja suora pääsy Arvalin tukipalveluun. Varaa palvelu tai raportoi vahingosta tästä.

Lähelläni

Reaaliaikainen paikannus ja Arvalin lähimmän huoltokumppanin hakutoiminto – kattavat palvelut huolloista vauriokorjaukseen ja rengaspalveluihin sekä paljon muuta.   

My Arval

my arval mobile

My Arval on henkilökohtainen digitaalinen ympäristösi. Kaikki My Arval Mobile -sovelluksen sisältö löytyy myös My Arvalista. Tärkein ero sovelluksen ja My Arval -palvelun välillä on palvelusta löytyvä ajoneuvojen valintalista, josta voit helposti valita toivomasi ajoneuvon ja laskea verotusarvosi.   

myarval.com

Prevent JS Alert