driver account

Sinulle räätälöidyt digitaaliset palvelut

Arval Mobile+
Todennäköisesti et kulje koskaan ilman älypuhelintasi, joten me olemme kehittäneet Arval Mobile+  -sovelluksen tehdäksemme elämästäsi helpompaa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sinulla on aina mukanasi ajoneuvosi tarpeelliset rekisteröinti-, ja vakuutusdokumentit  sekä sopimukset. Ja ennen kaikkea olet vain yhden klikkauksen päästä yhteydenotosta Arvaliin.

Arval Mobile+ tarjoaa sinulle:

  • pääsyn tarkastelemaan ajoneuvon kaikkia oleellisia dokumentteja
  • live-kartan, josta näet lähimmät palvelu-, ja huoltopisteet
  • varausohjelman ajoneuvosi huoltoa ja korjausta varten
  • arkiston, josta löydät kaikki meiltä saapuneet viestit
  • ajotilastot


mobile.myarval.com**

* voidaan käyttää auton ollessa liikkeellä
** sivun alhaalta löydät ohjeet kuinka lisätä Arval Mobile+ -sovellus aloitusvalikkoon

‘My Arval’
Kaikki tiedot ja toiminnot mitkä ovat saatavilla Arval Mobile+  -sovelluksessa on myös löydettävissä "My Arval"-sovelluksesta.  Suurin ero on ajoneuvon valintalista. Kolme kuukautta ennen leasing-sopimuksesi päättymistä saat muistutuksen meiltä uuden leasingajoneuvon hankinnasta. "My Arval"-sovelluksen ajoneuvolistalta voit helposti valita mieleisesi ajoneuvon ja laskea oma osuutesi.

myarval.com

Usein kysytyt kysymykset

Käyttäjätunnus/salasana ei kelpaa. Miten pääsen kirjautumaan ?

Arval on vaihtanut sisäänkirjautumisen toimintatapaa uusimman yksityisyyttä koskevan lainsäädännön mukaisesti. Tämän seurauksena salasanasi täytyy vaihtaa.

Salasana vaihdetaan myarval.com sivustolla. Valitse "salasanan pyyntö" ja lisää työsähköpostiosoitteesi ja klikkaa "lähetä pyyntö". Sinulle lähetetään linkki, jonka kautta voit luoda uuden salasanan 15 minuutin kuluessa.

En löydä Arval Mobile+ -sovellusta sovelluskaupasta. Mistä voin ladata sovelluksen?

Arval Mobile+ on verkkopohjainen sovellus ja sen vuoksi se ei ole saatavilla sovelluskaupoista.  Mene selaimellasi osoitteeseen mobile.myarval.com ja kirjaudu sisään samoilla tunnuksilla kuin "My Arval"-sovellukseen. Lisää Arval Mobile+ -sovellus puhelimesi aloitusnäytölle seuraamalla sivun alalaidassa olevia ohjeita.

Miksi minulla on pääsy "My Arval-sovellukseen" muttei Arval Mobile+ -sovellukseen?

Mobile+ on kehitetty kuljettajille joilla on käytössään Arvalin omistama ajoneuvo. Sinulla voi olla käytössä vain yksi tien päällä oleva auto. Useamman auton käyttäjillä ei ole pääsyä Arval Mobile+ -sovellukseen.