Arval autoilijoille

Kuljettajasi auttavat pitämään kulut alhaisina

Arvalin käyttöliittymän kautta kuljettajasi voivat valita auton, hallita ja huoltaa ajoneuvojaan. Kuljettajat saavat digityökaluilla tietoja autojensa käytöstä, mikä auttaa hallitsemaan kuluja.

Vain yksi yhteyshenkilö

Arval hoitaa kaiken, joka liittyy autoilijan kanssa tehtävään leasingsopimukseen: ajoneuvon valinta ja varustus yrityksen autopolitiikan pohjalta, ajoneuvon tilaus ja hallinta sekä autoilijan opastaminen mm. ympäristö- ja turvallisuusasioissa. Hoidamme mahdolliset reklamaatiot, ohjeistamme huolloissa ja hoidamme vauriotilanteet, jos niitä sattuu.

 

Valpas ja tietoinen kuljettaja

Kommunikointi on avain Arvalin ja kuljettajien välisen suhteen onnistumiseen. Siksi tarjoamme kuljettajille jatkuvaa tietoa mobiilisovellusten kautta sekä pääsyn tietoarkiston sisältävälle verkkoalustalle. Näin kuljettajasi saavat säännöllisesti tietoa siitä, miten he käyttävät leasingajoneuvoa, ja ovat tietoisia sen kustannuksista.

 

Juoksevat kulut hallintaan

Arvalin asiakkaiden juoksevat kulut pienenevät keskimäärin 10 %. Miten teemme sen? Yksinkertaisesti parantamalla kuljettajiesi toimintaa ratin takana. Kuljettajat ovat aktiivisesti mukana autonsa käytössä ja saavat siitä tietoa: neljännesvuosikatsaus vertaa vahinkohistoriaa, huoltokuluja, polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä asetettuihin standardeihin.

 

Kuljettajiesi tyytyväisyyden mittaaminen

Haluamme varmistaa, että kuljettajasi näkevät yhteistyön Arvalin kanssa hyödyllisenä. Siksi teemme säännöllisesti kyselyjä mm. ajoneuvon kunnosta sekä saadun palvelun laadusta ja nopeudesta toimitushetkellä ja sen jälkeen. Otamme myös kiitollisena vastaan mahdollisia parannusehdotuksia.

Kuljettajille suunnitellut digitaalipalvelut

Arval tarjoaa kuljettajillesi uusinta teknologiaa: mobiilisovellukset paitsi antavat heille tietoa ajoneuvon käytöstä, myös auttavat heitä kehittämään taitojaan ratin takana.

Arval Mobile+

Mobiilisovellus tarjoaa kuljettajille heidän tarvitsemansa ajoneuvokohtaiset tiedot ja asiakirjat silloin, kun niitä tarvitaan. Samalla yrityksesi säästää arvokasta aikaa ja rahaa. Sovellus, joka toimii iPhone- ja Android-puhelimissa, tarjoaa mm. reaaliaikaisia palvelukarttoja lähimmistä huoltopaikoista, asiakirja-arkiston, käyttäjätilastoja ja viestejä Arvalilta. Kuljettajat voivat varata huollon suoraan älypuhelimella tai tabletilla ja tarkastella hyödyllisiä asiakirjoja.

Arval Mobile+ -sovelluksen tarjoamat ominaisuudet:

  • GPS-tekniikka
  • Kaikki ajoneuvon sopimustiedot ja lähtölaskenta uusimispäivään
  • Suora yhteys Arvalin ympärivuorokautiseen puhelintukeen
  • Huoltopalvelukartta
  • Huollonvaraussivu
  • Asiakirja-arkisto
  • Neljännesvuositilastot
ARVAL MOBILE+