Etusivu > Palvelupaketit > Arval Relax

Arval Relax

Istu alas ja nojaa taaksepäin Arval Relax-palvelun kanssa

Tee olosi mukavaksi ja nauti kaikista palveluista, jotka helpottavat elämääsi. Ei ole mitään syytä huoleen enää, kun valitset Arval Relax-palvelun. Me hoidamme kaikki vaivat, jotka kuuluvat ajoneuvon hallinnointiin ja sinä tiedät tarkalleen mistä maksat.

  RAHOITUS
Hallinnoi kustannuksia yhdellä kuukausivuokralla. Sinä ulkoistat kaikki ajoneuvoon liittyvät taloudelliset riskit Arvalille. Sinun ei tarvitse huolehtia myöskään arvon alenemasta, tämä sisältyy kuukausivuokraan.

 ARVAL SMART EXPERIENCE
Kaikki ajoneuvon ja autokannan tiedot, sekä kaikki autoiluun liittyvät dokumentit ovat saatavilla verkossa 24/7.

  HUOLTO JA KORJAUS
Autosi on jatkuvasti täydellisessä kunnossa, sillä kuukausivuokra kattaa kaiken. Meillä on kumppanuuksia useiden merkkihuoltojen ja autokorjaamoiden kanssa.

  VAKUUTUS
Aina jotain odottamatonta tapahtuu. Arvalin kanssa kaikki riskit on vakuutettu, sisältäen liikennevakuutuksen ja autovakuutuksen (Kasko). Omavastuu on 500€,  jos kyseessä on itse aiheutettu vahinko.

  RENKAAT
Kuluneet renkaat? Tarvittaessa renkaat vaihdetaan niin pian kuin mahdollista ilman mitään lisäkustannuksia. Myös renkaiden kausivaihdot ja –säilöt kuuluvat hintaan.

  SIJAISAUTO
Arvalin kanssa sinulla on aina oikeus sijaisautoon. Arval Relax-sijaisauto sisältyy kuukausivuokraan, huolimatta huollon tai teknisen korjauksen kestosta.

  TIEPALVELU
Tiepalvelu tarjoaa apua koko ajan. Tuki on taattu Suomessa kellon ympäri.

  POLTTOAINE
Arval tarjoaa polttoainekortit kaikilta suurilta polttoaineyrityksiltä (ST1/Shell, ABC, Neste) ja hallinnoi koko ylläpidon sen  ympärillä.

  ONNETTOMUUDEN HALLINTA
Järjestämme kaiken onnettomuuden sattuessa. Ilmoitat ainoastaan vahingosta meille ja me hoidamme loput.

 

Tarjoaako Arval Relax juuri sitä mitä tarvitset? Katso tarjouksemme vähän käytetyistä ajoneuvoista tai tutustu hiukan kevyempään Arval Smooth pakettiin.

Takaisin yleiskatsaukseen