Etusivu > Palvelupaketit > Arval Smooth

Arval Smooth

Jatka yrityksesi pyörittämistä sujuvasti

Lähes kaikki ajoneuvon kustannukset sisältyvät vuokraan, joten sinä voit jatkaa yrityksesi pyörittämistä sujuvasti ilman huolia autokannan hallinnoinnista ja kustannuksista.

  RAHOITUS
Hallinnoi kustannuksia yhdellä kuukausivuokralla. Sinä ulkoistat kaikki ajoneuvoon liittyvät taloudelliset riskit Arvalille. Sinun ei tarvitse huolehtia myöskään arvon alenemasta, tämä sisältyy kuukausivuokraan.

 ARVAL SMART EXPERIENCE
Kaikki ajoneuvon ja autokannan tiedot, sekä kaikki autoiluun liittyvät dokumentit ovat saatavilla verkossa 24/7.

  HUOLTO JA KORJAUS
Autosi on jatkuvasti täydellisessä kunnossa, sillä kuukausivuokra kattaa kaiken. Meillä on kumppanuuksia useiden merkkihuoltojen ja autokorjaamoiden kanssa.

  ONNETTOMUUDEN HALLINTA
Järjestämme kaiken onnettomuuden sattuessa. Ilmoitat ainoastaan vahingosta meille ja me hoidamme loput.

  RENKAAT
Kuluneet renkaat? Tarvittaessa renkaat vaihdetaan niin pian kuin mahdollista ilman mitään lisäkustannuksia. Myös renkaiden kausivaihdot ja –säilöt kuuluvat hintaan.

  VAKUUTUS
Aina jotain odottamatonta tapahtuu. Arvalin kanssa kaikki riskit on vakuutettu, sisältäen liikennevakuutuksen ja autovakuutuksen (Kasko). Omavastuu on 500€,  jos kyseessä on itse aiheutettu vahinko.

  TIEPALVELU
Tiepalvelu tarjoaa apua koko ajan. Tuki on taattu Suomessa kellon ympäri.

  SIJAISAUTO
Arvalin kanssa sinulla on aina oikeus sijaisautoon. Ensimmäiset 24 tuntia ja 100 km ovat ilmaisia jos kyseessä on huolto tai tekninen korjaus.

 

Tarjoaako Arval Smooth juuri sitä mitä tarvitset? Katso tarjouksemme vähän käytetyistä ajoneuvoista. Haluatko vielä kattavamman palvelupaketin? Katso mitkä lisäpalvelut Arval Relax tarjoaa.

Takaisin yleiskatsaukseen