EKOLOGISET AUTOT

EKOLOGISEMPAA AJAMISTA

Viime vuosina hybridit (HEV), plug-in-hybridit (PHEV), kevythybridit (mHEV) ja sähköautot (EV) ovat lisääntyneet, kun Suomen markkinoilla on saatavilla yli 50 vaihtoehtoista polttoainetta käyttävää ajoneuvoa ja on myös paremmin näkyvissä, kun valmistajat sitoutuvat enemmän vaihtoehtoisten polttoainetekniikoiden kehittämiseen. Sähköauton liisaamisesta on tulossa yhä suositumpi valinta kuluttajien ja yritysten toimesta. Parannukset akkutekniikassa, paremmat käyttöetäisyydet ja kasvava julkisten latauspisteiden verkosto tarkoittavat, että sähköajoneuvon liisaaminen on käytännöllisempää kuin koskaan ennen. Täyssähköautot eivät tuota päästöjä ja niiden käyttökustannukset ovat alhaiset. Kun yhdistät nämä Arvalin sähköauto-tarjouksiin sinulla on vielä enemmän syytä harkita sähköauton liisaamista.

 

EKOLOGISET AUTOTARJOUKSEMME

PYYDÄ LEASINGTARJOUSTA

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.

MIKSI VALITA EKOLOGINEN AJONEUVO JA MIKSI VALITA ARVAL?

Napsauta alla olevia vaihtoehtoja oppiaksesi lisää
 • Sähköauto

   icon2

  Päästöt ovat lähellä nollaa - sopii käytettäväksi kaupunkialueilla, joilla ilmanlaatu on ongelma ja lainsäädäntö saattaa rohkaista vähäpäästöisten ajoneuvojen käyttöä.

  Alhaiset käyttökustannukset - sähköajoneuvolla voi olla korkeampi ostohinta, mutta siinä voi olla edullisemmat huoltokustannukset ja sähköajoneuvon lataaminen maksaa murto-osan polttoaineen kustannuksista.

  Kestävä kehitys - sähköajoneuvojen käyttäminen voi olla merkittävä osa yrityksen kestävän kehityksen ohjelmaa.

  Matalampi verotus - Koska suomalainen ajoneuvoverotusjärjestelmä perustuu hiilidioksidipäästöihin, sähköajoneuvojen verotuksessa on huomattavasti alhaisempi verotus.

  Helppo lataus – Sähköajoneuvot ladataan yleisesti yön aikana. Perinteistä pistorasiaa voidaan käyttää, mutta erillinen latausyksikkö tarjoaa nopeamman, turvallisemman ja tehokkaamman lataamisen. Voimme auttaa myös työpaikkojen lataamispisteiden asentamisessa.

  Arvalilla on myös demoautoja testikäyttöä varten, mikä tarkoittaa, että sinä voit kokeilla sähköauton etuja nähdäksesi sopiiko se tarpeisiisi.

 • Hybrid

   icon1

  Yksi Plug In Hybridien monista eduista, joka tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon perinteisen polttomoottoriajoneuvon käyttäjälle on polttomoottorin ja sähkömoottorin yhdistelmä. Sähkömoottorin voi ladata suoraan ulkoisesta latauspisteestä. Tyypillisesti Plug In Hybridin sähkömoottorilla ajettava kilometrimäärä on noin 40-60 kilometriä, ja se toimii parhaiten kaupunki olosuhteissa, jossa autolla kiihdytetään ja pysähdytään useasti lyhyellä aikavälillä. Sähkömoottori hyödyntää osan jarrutuksista menetystä energiasta, joka pidentää ajoneuvon sähkömoottorilla ajettavaa kantamaa. Voit ajaa kaupunkiolosuhteissa täysin sähkömoottorilla, jolloin tuotat nollapäästöjä ja vaihtaa polttomoottoriin tarvittaessa, tai kun ajat suuremmilla nopeuksilla / pidempää matkaa.  On tärkeää huomata, että ajoneuvon käyttötapa määrittelee viime kädessä ajoneuvosi kantaman ja tehokkuuden.

  Valikoima - Niiden valmistajien lukumäärä, joilla on nyt valikoimassa hybridiajoneuvoja on kasvussa. Useat valmistajat aikovat tuoda markkinoille Plug In Hybridin heidän suosituimmista mallisarjoista, mikä tarkoittaa että markkinoilta löytyy hybridi-versio useamman autoilijan makuun ja budjettiin.

  Alhaiset päästöt ja verotus – Samoin kuin täyssähköautoissa, myös hybridiautojen verotus on pienempi, sillä niissä on pienemmät päästöt. Hybridiautot tuottavat vähemmän haitallisia päästöjä kuin tavalliset polttoainetyypit.

  KEVYTHYBRIDI (HEV):

  Kevythybridissä on pieni akku, sähkömoottori ja polttomoottori. Se kulkee hetken sähkövirralla ja vaihtaa sitten takaisin polttomoottoriin. Moottorin ja jarrutuksen yhdistelmä lataa akkua.

  PLUG-IN HYBRIDI (PHEV):

  Tässä on suurempi akku, sähkömoottori ja polttomoottori. Moottorin ja jarrutuksen yhdistelmä auttaa lataamaan akkua saman lailla kuin hybridiajoneuvossa. Plug In Hybridiä on mahdollista ja tarkoitus ladata ulkoisesta latauspisteestä, jotta sähkömoottorin täysi hyöty saadaan irti.

MITÄ ASIANTUNTIJAMME SANOVAT?

" Keskimääräinen ajomatka päivässä autolla tai pakettiautolla on Suomessa on noin 50 kilometriä, joten useimmille ihmisille sähköajoneuvo on ihanteellinen auto. Vaikka tekisitkin säännöllisesti keskimääräistä pidempiä matkoja, niin sähköajoneuvo voisi olla ihanteellinen toinen ajoneuvo "


KUINKA NE TOIMIVAT?

Selitämme kuinka kaikki uusimmat vaihtoehtoiset polttoainetekniikat toimivat auttaaksesi sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

 • TÄYSSÄHKÖAJONEUVO (EV)

  Yksinkertaisesti sanottuna, se on sähkömoottorilla varustettu ajoneuvo, joka ladataan ulkoisesta latauspisteestä. Polttomoottoria ei ole, mutta siinä on suuri akku, joka on ladattava ajoneuvon käyttämiseksi. Suunnittele matkat varmistaaksesi, että ne ovat ajoneuvon kantaman enimmäisalueella, tai suunnittele reitit tavalla, jotta latausmahdollisuuksilla löytyy matkan varrella. Useimmilla valmistajilla on olemassa esimerkiksi puhelinapplikaatioita, jotka helpottavat reitin suunnittelua näyttämällä latauspisteet.

  Esimerkki ajoneuvosta: Volvo XE40 Recharge

  Teho: 408 hv

  CO2: 0 g / km

  Alue: noin 400 kilometriä *

  Latausaika (nopein lataus 0-80%): n. 40 min.

  Latausaika (kotilataus): n. 8h

  * Alue riippuu valitusta mallista, akun kunnosta, ympäristöstä ja ajotavasta.

 • PLUG-IN-HYBRIDI SÄHKÖAJONEUVO (PHEV)

  Tässä on suurempi akku, sähkömoottori ja polttomoottori. Sinun on kuitenkin kytkettävä tämä ajoneuvo ulkoiseen latauspisteeseen, jotta akku voidaan ladata kokonaan ja sähkömoottorin edut saataisiin käyttöön. Joitakin esimerkkejä tämän tyyppisistä hybrideistä ovat Volkswagen GTE, Volvo V60, BMW 2, 3 and 5 Series, Hyundai Ioniq ja Kia Niro.

  Esimerkki ajoneuvosta: MINI Cooper S E Countryman

  Teho: 224 hv

  CO2: 40 g / km

  Sähköetäisyys kaupunkiolosuhteissa: 51 kilometriä

  Kulutus: 1.8 l / 100 km

  Latausaika kotona: 2-8 tuntia (riippuen sähköverkon verkkojännitteestä ja varauksen tasosta.)

 • HYBRIDIAJONEUVO (HEV)

  Tässä mallissa on pieni akku, sähkömoottori ja polttomoottori. Se kulkee muutaman kilometrin sähkövirralla ja vaihtaa sitten takaisin polttomoottoriin. Jarrutusenergian talteen ottaminen mahdollistaa akun latautumisen. Täyshybridi / itselataava hybridi on hyvä vaihtoehto kaupunkiolosuhteisiin.

  Esimerkki ajoneuvosta: Toyota Prius 1,8 VVTi Active

  Teho: 122 hv

  CO2: 99 g / km

  Kulutus: 4,4 l / 100 km

 • KEVYTHYBRIDIAJONEUVO (MHEV)

  Tässä mallissa on pieni akku, sähkömoottori ja polttomoottori. Sähkömoottori tukee polttomoottoria liikkeellelähdön aikana. Pääsääntöinen voimanlähde on kuitenkin polttomoottori. Jarrutusenergian talteen ottaminen mahdollistaa akun latautumisen.

  Esimerkki ajoneuvosta: Ford Puma

  CO2: 125 g / km

  Kulutus: 5,6 l / 100 km

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval kumppanina:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä sinua varten:

Olemme apunasi kaikissa autoasioissa kun sitä tarvitset

Me hallinnoimme, sinä päätät:

Me hoidamme kaikki autoasiat puolestasi, sinä teet päätökset