Yritysleasing

Arval nopean toimituksen sähköautot

Nyt rajattu erä sähköautoja nopeaan toimitukseen – saatavilla ajoon jopa heti

Kun haluat huolettomampaa ja taloudellisesti ennalta arvattavampaa autoilua, Arval huoltoleasing on yrityksellesi toimiva vaihtoehto. Arval huoltoleasingissä maksat autosta kiinteän kuukausittaisen hinnan, perustuen hankittavaan autoon, kilometreihin, pitoaikaan sekä palveluihin. Saat siis auton käyttöösi avaimet käteen –periaatteella. Juuri nyt kauttamme saatavilla rajattu erä sähköautoja nopealla toimituksella. Katso alta erän valikoima ja ota meihin yhteyttä suoraan puhelimitse +358 (0)9 8254 1234 tai oheisen lomakkeen kautta!

Arval huoltoleasingin keskeisimmät hyödyt

Huoleton

Kaikkiin sopimuksiin sisältyvät huollot, katsastukset,
rengaspalvelut sekä riski auton jälleenmyyntiarvosta.

Kiinteä hinta

Kiinteän kuukausihinnan ansiosta kulujen ennakointi on helppoa
– maksat vain yhtä summaa ilman yllättäviä kuluja!

Auto tarpeisiisi

Voit valita juuri sinun käyttötarpeisiisi sopivan auton,
sinulle sopivalla kilometrimäärällä, pitoajalla ja palvelupaketilla.

Kysyttävää?

Olemme apunasi auton hankinnasta alkaen koko
sopimuskauden ajan kaikissa autoon liittyvissä asioissa.

Näitä automalleja on saatavilla nopeaan toimitukseen

Left column

Kun päätät alla olevista malleista mieleisesi, ota meihin yhteyttä soittamalla tai oheisen lomakkeen kautta, ja katsotaan juuri teille sopiva palvelupaketti sekä toimitusaikataulu.


 

Volvo XC40 Recharge

Volvo XC40 Recharge verotusarvo alk. 660 €/kk

Rajoitettu erä nopeaan toimitukseen!
Volvo XC40 Recharge on täyssähköinen kompakti katumaasturi, jonka uuden sukupolven sähköinen voimansiirto tuottaa tehostetun kapasiteetin pidemmällä toimintamatkalla ja nopeammalla DC-pikalatauksella. Johtavilla turvallisuus- ja audio-ominaisuuksilla varustettu mukavuuden edelläkävijä, XC40 Recharge -täyssähköauto ei jätä kylmäksi miltään osin.

 

VW ID4

VW ID.4 verotusarvo alk. 640 €/kk

Rajoitettu erä nopeaan toimitukseen!
Täyssähköinen Volkswagen ID.4 yhdistää SUV:n monipuolisuuden ja sähköauton ekologisuuden.  Tämä katumaasturi tarjoaa edistyksellisen tavan matkustaa ympäristöystävällisesti, Volkswagenin luotettavuutta unohtamatta. Se on ihanteellinen valinta kaikille, jotka haluavat siirtyä sähköautoiluun mutta arvotavat myös katumaasturin ominaisuuksia, kuten korkeampaa maavaraa ja suurempia tiloja.

 

KIA EV6

Kia EV6 AWD 77 kWh verotusarvo alk. 850 €/kk

Rajoitettu erä nopeaan toimitukseen! 
EV6 on Kian täysin sähköllä toimiva moderni ja sporttinen crossover, jossa yhdistyvät pitkä toimintamatka, nopea lataus sekä urheilullisen airodynaaminen muotoilu. Se on suunniteltu mukavuutta, tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä ajatellen, jonka lisäksi se on täynnä turvallisuusominaisuuksia, jotka suojaavat sinua tien päällä.

 

VW ID3

VW ID.3 verotusarvo alk. 520 €/kk

Rajoitettu erä nopeaan toimitukseen!
Täyssähköinen Volkswagen ID.3 on vihreä ja kestävä vaihtoehto kaikille, jotka haluavat ympäristöystävällisen ja tulevaisuuteen suuntaavan ajokokemuksen.  ID.3 tarjoaa kehittyneitä ominaisuuksia, kuten pitkäkestoisen akun ja nopean latauksen, sekä muita edistyksellisiä teknologioita, jotka tekevät ajamisesta pidemmilläkin matkoilla entistäkin miellyttävämpää.
Right column

Esimerkki verotusarvot ovat laskettu seuraavilla tiedoilla:
Ajomäärä: 10 000 km/vuosi
Sopimuksen pituus: 48 kuukautta


 

Volvo C40 Recharge

Volvo C40 Recharge verotusarvo alk. 680 €/kk

Rajoitettu erä nopeaan toimitukseen! 
Volvo C40 Recharge on täyssähköinen crossover, jonka uuden sukupolven sähköinen voimansiirto tuottaa tehostetun kapasiteetin pidemmällä toimintamatkalla ja nopeammalla DC-pikalatauksella. Moderni muotoilu yhdistettynä älykkäisiin ominaisuuksiin sekä tehostettuihin turvallisuusjärjestelmiin tuottavat miellyttävän ajokokemuksen joka päivä.

 

VW ID5

VW ID.5 verotusarvo alk. 730 €/kk

Rajoitettu erä nopeaan toimitukseen! 
Volkswagen ID.5 on uusi sähköautojen SUV-mallisto, joka on suunniteltu yhdistämään suorituskyky ja kestävyys. ID.5 tarjoaa vaikuttavan toimintamatkan ja nopean latauksen, jotta pidemmätkin matkat olisivat mukavia. Tämä auto on suunniteltu tarjoamaan sujuva ajokokemus, joka yhdistää modernit teknologiat ja tyylikkään muotoilun.

 

Tesla Model Y

Tesla Model Y verotusarvo alk. 620 €/kk

Rajoitettu erä nopeaan toimitukseen! Saatavilla sekä taka-, että nelivetoisena mallina.
Tesla Model Y on täysin sähkökäyttöinen, joten voit unohtaa käynnit bensa-asemilla. Model Y on myös erittäin monipuolinen tiloiltaan – siihen mahtuu viisi matkustajaa ja heidän tavaransa. Auto on saanut 5 tähden EURO NCAP - turvallisuusluokituksen, jonka lisäksi Autopilot-järjestelmän edistykselliset turvallisuus- ja mukavuustoiminnot tekevät suurimman työn puolestasi ajon aikana.

 

Polestar 2

Polestar 2 verotusarvo alk. 640 €/kk

Rajoitettu erä nopeaan toimitukseen! Saatavilla sekä taka-, että nelivetoisena mallina.
Polestar 2 on täysin sähköinen, suorituskykyinen ja näyttävä fastback-mallin ajoneuvo. Auton matala painopiste tekee siitä herkästi reagoivan ja erittäin tasapainoisen, tuottaen hyvän käsiteltävyyden ja erinomaisen ajettavuuden. Loistavan ajokokemuksen takaavat myös kuljettavaa avustavat teknologiset ratkaisut sekä erinomaiset turvallisuusratkaisut.

Kaikki huoltoleasingsopimuksemme sisältävät seuraavat palvelut:

  • Auton rahoitus, arvonalenema ja riski auton jäännösarvosta
  • Määräaikaishuollot ja teknisten vikojen korjaukset
  • Molemmat renkaat, rengassäilytys, kausivaihdot ja renkaiden uusinnat normaalin kuluman mukaan
  • Katsastukset
  • Arval 24/7 Tiepalvelu
  • MyArval -mobiilipalvelut

Sopimukseen voidaan lisätä myös:

  • Vakuutukset
  • Sijaisautopalvelu
Kiinnostuitko?
Soita meille +358 (0)9 8254 1234 tai ota yhteyttä lomakkeella

Eivätkö erän autot olleet tarpeisiinne sopivia?

Arval on merkkiriippumaton leasingyritys, joka tarkoittaa, että saatte yllä mainittujen nopean toimituksen esimerkkiautojen lisäksi kauttamme huoltoleasingillä juuri teidän käyttötarkoitukseen sopivan auton merkistä ja mallista riippumatta haluamallanne varusteilla. Kysy lisää puhelimitse +358 (0)9 8254 1234 tai ota yhteyttä yläpuolelta aukeavan lomakkeen kautta.


Arval-autoselect-logo

Vähän käytetty auto huolettomasti leasingilla

Asiakkaidemme leasingkäytöstä palautuu monia hyväkuntoisia ja vähän käytettyjä autoja, jotka soveltuvat erinomaisesti uudelleenleasingin pariin. Vähän käytetty, kuin uusi auto ilman uuden auton hintalappua huolettomasti leasingilla! Kaikki autot ovat asianmukaisesti huollettuja ja hyvin ylläpidettyjä, jotta sinä voit keskittyä ajamiseen! 

https://autoselect.arval.fi/

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval kumppanina:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä sinua varten:

Olemme apunasi kaikissa autoasioissa kun sitä tarvitset

Me hallinnoimme, sinä päätät:

Me hoidamme kaikki autoasiat puolestasi, sinä teet päätökset