Kansainvälinen

Element-Arval Global Alliance

Element-Arval Global Alliancen kautta voimme laajentaa maailmanlaajuista ulottuvuuttamme ja auttaa sinua yhdenmukaistamaan olemassa olevaa maailmanlaajuista autokantaasi.

 

Element-Arval Global Alliance hallinnoi yli 3 miljoonaa ajoneuvoa yli 50 maassa, ja se on maailman johtava autokannanhallintayritys. Meillä on kokemusta, asiantuntemusta ja resursseja strategiasi tukemiseen kaikilla mantereilla. Kun teet yhteistyötä tärkeimpien kansainvälisten kumppaneiden, autonvalmistajien ja tavarantoimittajien kanssa, voit yhdistää useita paikallisia autokantapalveluja yhdeksi maailmanlaajuiseksi sopimukseksi.

 • LAAJENNETTU MAAILMANLAAJUINEN KATTAVUUS

  Kattaessamme yli 50 maata meillä on kokemusta, asiantuntemusta ja resursseja strategiasi tukemiseen kaikilla mantereilla. Maailmanlaajuinen ulottuvuutemme ja keskeiset kansainväliset kumppanuudet mahdollistavat sen, että asiakkaamme voivat hyötyä parhaista tuotteista ja palveluista.

 • ASIANTUNTEVAA NEUVONTAA, MISSÄ IKINÄ OLETKIN

  Erityisasiantuntijat ovat aina käytettävissä palvellen kulloinkin tarvittavalla kielellä voidakseen toimittaa ennakoivasti strategisia näkemyksiä ja tietoja. Yhden yhteyspisteen mallimme ja nimetty paikallinen tuki auttavat sinua alentamaan alhaisimpia kokonaiskustannuksia (TCO) ja hallinnoimaan yhteistä ajoneuvokäytäntöä.

 • DIGITAALISET TYÖKALUT

  Allianssin kautta saat käyttöösi maailmanlaajuiset autokantatiedot ja suorituskykyindikaattorien vertailumahdollisuuden. Täydellinen digitaalisten työkalujen kokonaisuus, mukaan lukien Integral Fleet -ratkaisumme, antaa sinulle mahdollisuuden käyttää ja koota tietoja kaikista toimipisteistä ja varmistaa, että autokantastrategiasi tuottaa odotettuja, mitattavissa olevia tuloksia.

 • YHDENMUKAISTETTU JA OPTIMOITU AUTOKANNAN HALLINTA

  Koska autokantakäytäntöjä, menettelyjä ja haluttuja palveluita voidaan skaalata, saat molemmista maailmoista parhaan mahdollisen hyödyn: maailmanlaajuinen autokantakäytäntö ja joustavuus paikallisen käyttöönoton kannalta. Erittäin korkeat Net Promoter Score -lukemat osoittavat, kuinka paljon yritysasiakkaamme arvostavat Element-Arval Global Alliancea.

Tarvitsetko apua?
Soita meille +358 (0)9 8254 1234 tai täytä yhteydenottopyyntölomake

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval kumppanina:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä asiakkaitamme varten:

Olemme asiakkaidemme apuna kaikissa autoasioissa 

Keskitymme olennaiseen:

Teemme asiakkaidemme autoilusta helppoa ja huoletonta