SE_Arval Mobility Observatory 2022_Banner

Arval Mobility Observatory on riippumaton tutkimus- ja tiedonantoalusta, joka tarjoaa yksityiskohtaisia ja arvostettuja näkemyksiä liikkuvuuden maailmasta. Aikakaudella, jolloin datasta on tulossa olennainen etu, Arval Mobility Observatory tarkastelee, mitä datan kerääminen ja käyttäminen voi tuoda liikkuvuuden ekosysteemien ymmärtämiseen sekä resurssien optimointiin ja suorituskyvyn parantamiseen. 

Arval Mobility Observatory analysoi, tutkii, seuraa ja ennakoi automarkkinoiden merkittäviä suuntauksia autokannan ammattimaisen hallinnan näkökulmasta ja tarjoaa riippumatonta, arvostettua tutkimustietoa, jonka avulla voidaan ymmärtää ja ennakoida liikkuvuuden maailmaan vaikuttavia muutoksia.
 

Left column

Tietoja Arval Mobility Observatorysta

Turvallisuus, vaihtoehtoiset energianlähteet ja polttoaineet, erilaiset liikkumispalvelut ym. ovat alan tärkeimpiä trendejä, joita Arval Mobility Observatory tarkkailee ja analysoi sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Tutkimuksia tehdään yhdessä tutkimusythiö Ipsosin kanssa, joissa kohderyhmänä ovat 1 - 1000 työntekijää työllistävien yhtiöiden kalustopäälliköt. Osa tutkimuksen analyysistä esitetään yhdessä Arval Mobility Observatoryn tärkeimmässä julkaisussa, vuosittaisessa Arval Mobility Observatoryn Fleet Barometerissä.

Right column
LOGO_ARVAL_MobilityObservatory

Fleet Barometer 2023 - Suomi

Arval Mobility Observatory Fleet Barometer Finland 2023
Arval Mobility Observatory 2023 - Koko Raportti Suomi
Huolimatta maailmanlaajuisesta epävarmuudesta ja vallitsevasta inflaatiosta, yritykset aikovat jatkaa kalustonsa kasvattamista keskittyen energiakysymyksiin, liitettävyyteen ja uusiin vaihtoehtoisiin liikkuvuusratkaisuihin.
Arval Mobility Observatory Fleet Barometer Finland 2023

Miksi Arval?

Voit luottaa meihin:

Yli 30 vuoden kokemus leasingalalta kansainvälisesti

Arval kumppanina:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut 

Olemme täällä asiakkaitamme varten:

Olemme asiakkaidemme apuna kaikissa autoasioissa 

Keskitymme olennaiseen:

Teemme asiakkaidemme autoilusta helppoa ja huoletonta