Kumppanit ja toimittajat

OHJEITA KUMPPANEILLE JA TOIMITTAJILLE

Arvostamme toimittajiamme ja kumppaneitamme, ja pyrimme antamaan heille säännöllisesti ohjeita Arvalin kumppanuuskäytännöistä.

Arval tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen huoltoleasing kokemuksen. Tarjoamaamme palveluun sisältyy mm. huolto-, korjaus- ja rengaspalveluita. Tältä sivulta löydät tärkeimmät toimintatavat ja ohjeet yhteistyökumppaneillemme.

Arval Oy ei voi ottaa vastaan laskuja toimittajilta, joiden kanssa Arval Oy:llä ei ole voimassaolevaa sopimusta, tai toimittajilta, joita ei ole hyväksytty Arvalin toimittajiksi.

 • KORJAAMOT

  Huolto, Korjaus ja Rengaspalvelut

  Toimittajiemme yhteyshenkilöt ovat tavoitettavissa puhelimitse +358982541222  tai sähköpostitse huollot@arval.fi kaikkiin huoltojen, korjausten ja rengaspalveluiden toteuttamiseen liittyvissä kysymyksissä. 

  Kaikista Arval ajoneuvoille suoritettavista huoltotoimenpiteistä on tehtävä etukäteen lupapyyntö, lähettämällä osoitteeseen laskutusluvat@arval.fi tulevaa laskua vastaava työmääräys tai tarjous, josta ilmenee jokainen suoritettava tapahtuma ja sen laskutettava ALV 0 hinta. Ilman etukäteen haettua laskutuslupaa lähetettyjä laskuja ei voida hyväksyä. Huomioittehan, että laskulla tulee olla vähintään 30 päivän maksuehto.

  Tarkemmat toimittajaohjeet saatte halutessanne olemalla yhteydessä huollot@arval.fi

  Vauriokorjaus ja Greenval-vakuutus

  Arval Oy on keskittänyt vauriokorjaamisen valikoidulle kumppanille.

  Arval Oy toimii Greenval Insurancen vakuutusedustajana Suomessa. Greenval vakuutettujen autojen vahinkotapauksissa voitte olla yhteydessä vahingot@arval.fi.

   

   

 • AUTOMYYJILLE

  Tilausvahvistus

  Kun saat meiltä tilausvahvistuksen, tarkistathan tilausvahvistuksen sisällön ja kuittaat sen heti vastaanotetuksi ostot@arval.fi
  T
  oimitathan auton tehdastilaus/komissionumeron heti kun se on saatavilla ostot@arval.fi. Tehdastilausnumero on erittäin tärkeä tieto auton saapumisprosessin kannalta.

  Rekisteri- ja/tai alustanumero

  Ilmoitathan auton rekisteri- ja/tai alustanumeron heti kun se on saatavilla ostot@arval.fi. Ajoissa ilmoitettu rekisterinumero on erittäin tärkeä tieto auton käyttöönottokokemuksen kannalta.

  Toimitusajankohta

  Jos toimitusajan arvio muuttuu, päivitäthän tiedon heti ostot@arval.fi. Vahvistathan käyttäjän kanssa sovitun luovutuksen ajankohdan ostot@arval.fi. Ajantasainen toimitusajankohdan tieto on erittäin tärkeä, sillä käyttöönottoprosessin viestintä perustuu toimitusaika-arvioon tai vahvistettuun luovutusajankohtaan. Toisen rengassarjan saapuminen autoliikkeelle ajoitetaan järjestelmässämme olevan arvioidun/vahvistetun toimituspäivämäärän mukaan.

  Talvirenkaat

  Talvirengassarja saapuu yhteistyökumppaniltamme teille n. kaksi viikkoa ennen arvioitua toimitusaikaa. Autoa ei saa luovuttaa ilman toista rengassarjaa.

  Vakuutukset

  Jos autolla on Greenvalin vakuutukset, teemme VATI-tiedot automyyjän Arvalille vahvistamalle luovutuspäivälle.

  Luovutuslomake & verotusarvolaskelma

  Muista täyttää luovutuslomake ja pyytää käyttäjältä allekirjoitus päiväyksen kanssa siihen. Palauta täytetty luovutuslomake ja autoedun verotusarvolaskelma heti luovutuksen jälkeen ostot@arval.fi 

  Vanhan Arval ajoneuvon palautus

  Mikäli ajoneuvon käyttäjä haluaa palauttaa vanhan Arval leasingautonsa uuden auton luovutuksen yhteydessä, pyydä käyttäjää/kuljettajaa olemaan yhteydessä Arvalin asiakaspalveluun +358 9 8254 1234.

   

   

 • ARVAL KUMPPANIKSI

  Arval pyrkii tarjoamaan asiakkailleen ja kuljettajilleen mahdollisimman laadukasta palvelua. Valitsemme kumppaneiksemme toimijoita, jotka täyttävät laatustandardimme. Yhteistyökumppanillamme tulee olla laaja valtakunnallinen verkosto.